Robot Moderatör
Merhaba ziyaretçi, öncelikle sitemize hoş geldiniz. Ben Lepistes Kulübü Robot Moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. Sitemize üye olmadan da yazıları okuyabilirsiniz, ancak bazı bölümlerde ziyaretçiler kısıtlandığı için bazı bölümleri göremezsiniz. Sitemize üye olursanız fotoğraf ve videolar paylaşabilirsiniz, yazılar paylaşabilirsiniz, sorular sorabilirsiniz, sorulan sorulara cevaplar verebilirsiniz. LK, ülkemizin ilk ve en köklü lepistes kulübüdür. Taklitlerimizden sakının! İyi eğlenceler...
Anahtar Kelimeler: Kiraz karides... Göksel'in hediyesi... lepistes, Kiraz karides... Göksel'in hediyesi... endler, Kiraz karides... Göksel'in hediyesi... Poeciliidae, Kiraz karides... Göksel'in hediyesi... Poecilia reticulata, Kiraz karides... Göksel'in hediyesi... lepistes üretimi, Kiraz karides... Göksel'in hediyesi... lepistes yavruları, Kiraz karides... Göksel'in hediyesi... gambusya, Kiraz karides... Göksel'in hediyesi... paludaryum, Kiraz karides... Göksel'in hediyesi... akvaryum,
Kiraz karides... Göksel'in hediyesi... plati, Kiraz karides... Göksel'in hediyesi... velifera
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
ADI-SOYADI Onur G. HİTİT
Konu Sayısı: 1057
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
İLETİŞİM
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2010, 03:53:37 »
Çok güzeller. Benim endlerlara el koymak için gelirsen birkaç tane getirirsin artık.
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUS GREENPEACE DESTEKÇİSİ ÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI?
卐
ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR?
YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
KraL11
KraL
BÖLÜM YÖNETİMİ
ADI-SOYADI Yaşar CELEP
Konu Sayısı: 122
Bu iletiyi değerlendir +34/-2
İLETİŞİM
Biz Türkler, gerektiğinde vatanımız için ölürüz!
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2010, 13:00:26 »
Movie M aker ile yapmışsın sanırım.
Arkadaşlar bu gece bilişim sitemi ve haber sitemi kuruyorum!
Göksell
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2010, 14:14:14 »
Büyümüş keratalar.
Güzel olmuş abi, eline sağlık.
Çok güzeller. Benim endlerlara el koymak için gelirsen birkaç tane getirirsin artık.
Lazım olduğunda bana söyleyebilirsin abi.
Göksel Duman
KraL11
KraL
BÖLÜM YÖNETİMİ
ADI-SOYADI Yaşar CELEP
Konu Sayısı: 122
Bu iletiyi değerlendir +34/-2
İLETİŞİM
Biz Türkler, gerektiğinde vatanımız için ölürüz!
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2010, 14:59:06 »
Bir söyle de kanal yaparken kullanayım. Yazılar belli olmuyor. MSN' den konuşalım.
Arkadaşlar bu gece bilişim sitemi ve haber sitemi kuruyorum!
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
ADI-SOYADI Onur G. HİTİT
Konu Sayısı: 1057
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
İLETİŞİM
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!
« Yanıtla #7 : 21 Şubat 2010, 16:35:53 »
Büyümüş keratalar.
Güzel olmuş abi, eline sağlık.
Lazım olduğunda bana söyleyebilirsin abi.
Eyvallah kardeşim, sağ olasın.
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUS GREENPEACE DESTEKÇİSİ ÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI?
卐
ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR?
YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!