Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
Konu Sayısı: 1042
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
|
 |
« : 28 Temmuz 2010, 16:27:07 » |
|
Nod32'yi nasıl devre dışı bırakabilirim? Geçici olarak (birkaç dakikalığına) devre dışı olması gerekiyor.
|
|
|
|
|
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUSGREENPEACE DESTEKÇİSİÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI? 卐 ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR? YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi, öncelikle sitemize hoş geldiniz. Ben Lepistes Kulübü Robot Moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. Sitemize üye olmadan da yazıları okuyabilirsiniz, ancak bazı bölümlerde ziyaretçiler kısıtlandığı için bazı bölümleri göremezsiniz. Sitemize üye olursanız fotoğraf ve videolar paylaşabilirsiniz, yazılar paylaşabilirsiniz, sorular sorabilirsiniz, sorulan sorulara cevaplar verebilirsiniz. LK, ülkemizin ilk ve en köklü lepistes kulübüdür. Taklitlerimizden sakının! İyi eğlenceler...
Anahtar Kelimeler: Nod32'yi nasıl devre dışı bırakabilirim? lepistes, Nod32'yi nasıl devre dışı bırakabilirim? endler, Nod32'yi nasıl devre dışı bırakabilirim? Poeciliidae, Nod32'yi nasıl devre dışı bırakabilirim? Poecilia reticulata, Nod32'yi nasıl devre dışı bırakabilirim? lepistes üretimi, Nod32'yi nasıl devre dışı bırakabilirim? lepistes yavruları, Nod32'yi nasıl devre dışı bırakabilirim? gambusya, Nod32'yi nasıl devre dışı bırakabilirim? paludaryum, Nod32'yi nasıl devre dışı bırakabilirim? akvaryum,
Nod32'yi nasıl devre dışı bırakabilirim? plati, Nod32'yi nasıl devre dışı bırakabilirim? velifera
|
|
|
|
|
|
|
|
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
Onur G. HİTİT
Normalde BİLECİK, tatillerde BULGARİSTAN
27 Nisan 2007, 21:18:33
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2010, 16:51:47 » |
|
Daha kolay bir yol varmış. Sağ alt köşede Nod32 simgesine ters tıklayıp hallettim. 
|
|
|
|
|
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUSGREENPEACE DESTEKÇİSİÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI? 卐 ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR? YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
|
|
|
|
|
Onur G. HİTİT
YÖNETİCİ
Onur G. HİTİT
Normalde BİLECİK, tatillerde BULGARİSTAN
27 Nisan 2007, 21:18:33
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

|
 |
« Yanıtla #4 : 28 Temmuz 2010, 17:06:49 » |
|
Yok, hallettim ben.  Yani bir program çalıştıracaktım, Nod32 devredeyken çalışmıyordu. Dediğim şekilde denedim, çalıştı işimi hallettim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KraL11
KraL
BÖLÜM YÖNETİCİSİ
Yaşar CELEP
Bozüyük/Bilecik
07 Kasım 2009, 00:09:56
Konu Sayısı: 122
Bu iletiyi değerlendir +34/-2
Biz Türkler, gerektiğinde vatanımız için ölürüz!

|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2010, 18:51:17 » |
|
Numan abi çalışmasını sonlandırmamıza gerek yok. Taramayı durdurursa, yüklemeye izin vermesi lazım zaten... Öğretmenim arasıra yeni yüklediğiniz program çalışırken hata verebilir.
|
|
|
|
|
 Arkadaşlar bu gece bilişim sitemi ve haber sitemi kuruyorum!
|
|
|
|