kutay
Konu Sayısı: 2
Bu iletiyi değerlendir +0/-0
|
 |
« Yanıtla #30 : 02 Ocak 2008, 13:39:54 » |
|
Aynı akvaryumda lepistes, moli, çöpçü, neon tetra, Japon balıklarım var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi, öncelikle sitemize hoş geldiniz. Ben Lepistes Kulübü Robot Moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. Sitemize üye olmadan da yazıları okuyabilirsiniz, ancak bazı bölümlerde ziyaretçiler kısıtlandığı için bazı bölümleri göremezsiniz. Sitemize üye olursanız fotoğraf ve videolar paylaşabilirsiniz, yazılar paylaşabilirsiniz, sorular sorabilirsiniz, sorulan sorulara cevaplar verebilirsiniz. LK, ülkemizin ilk ve en köklü lepistes kulübüdür. Taklitlerimizden sakının! İyi eğlenceler...
Anahtar Kelimeler: Lepisteslerle aynı akvaryumda hangi balıkları bulunduruyorsunuz? lepistes, Lepisteslerle aynı akvaryumda hangi balıkları bulunduruyorsunuz? endler, Lepisteslerle aynı akvaryumda hangi balıkları bulunduruyorsunuz? Poeciliidae, Lepisteslerle aynı akvaryumda hangi balıkları bulunduruyorsunuz? Poecilia reticulata, Lepisteslerle aynı akvaryumda hangi balıkları bulunduruyorsunuz? lepistes üretimi, Lepisteslerle aynı akvaryumda hangi balıkları bulunduruyorsunuz? lepistes yavruları, Lepisteslerle aynı akvaryumda hangi balıkları bulunduruyorsunuz? gambusya, Lepisteslerle aynı akvaryumda hangi balıkları bulunduruyorsunuz? paludaryum, Lepisteslerle aynı akvaryumda hangi balıkları bulunduruyorsunuz? akvaryum,
Lepisteslerle aynı akvaryumda hangi balıkları bulunduruyorsunuz? plati, Lepisteslerle aynı akvaryumda hangi balıkları bulunduruyorsunuz? velifera
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf KAYA
|
 |
« Yanıtla #31 : 14 Mayıs 2008, 18:19:11 » |
|
Lepistesler ile Japon balıklarının aynı yerde yaşamasının sakıncalı olacağını düşünüyorum. Bir videoda görmüştüm, Japon balığı lepistesi yutuyordu.
|
|
|
|
|
|
|
|
millerr
Konu Sayısı: 0
|
 |
« Yanıtla #32 : 15 Mayıs 2008, 20:38:51 » |
|
Lepistesler + vatoz + çöpçü...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MR_EREN
|
 |
« Yanıtla #33 : 16 Mayıs 2008, 05:49:46 » |
|
Lepistesler ile Japon balıklarının aynı yerde yaşamasının sakıncalı olacağını düşünüyorum. Bir videoda görmüştüm, Japon balığı lepistesi yutuyordu.
Yutmak ne kelime... Herifçioğulları, Çin malı yavruluğun tabanına çöken yavruyu bile arasındaki o milimetrik delikten çekerek yiyor. (Diğer yaşadıklarımı saymıyorum bile) Şu an sadece Lepistes... İlerleyen günlerde diğer canlı doğuranlar, eskiden olduğu gibi...
|
|
|
|
|
Ya batacağım, Ya da çıkacağım...
Allah yardımcım olsun.
|
|
|
|
tolgacetin72
|
 |
« Yanıtla #34 : 16 Mayıs 2008, 08:03:49 » |
|
Ben lepistes beslemiyorum ki! O yüzden bu ankete Fransız kaldım.  Ama yakında yer bulursam Tuksedo varyetesi beslemeye niyetim var. En beğendiğim fenotip kendileri...  Fotoğraf, www.guppylodge.com sitesinden alıntıdır.Lepisteslerle aynı akvaryumda hangi balıkları bulunduruyorsunuz?
|
|
|
|
|
Derinin rengi insanları farklı kılmaz. İyi iyidir, kötü kötüdür. Büyük ruh hepimizi kardeş olarak yaratmıştır.
|
|
|
|
Balim
|
 |
« Yanıtla #35 : 10 Haziran 2008, 19:58:20 » |
|
Lepistes, çöpçü, kılıçkuyruk...
|
|
|
|
|
6(d)-4(e) lepistes 4(d)-1(e) kılıçkuyruk 3 çöpçü 233 tane yavru lepistes. -------------------------- Onur abi tamam resimleri siliyorsun.Bari akvaryum boyutlarını silmeseydin ya.
|
|
|
sunny
ÖZEL ÜYE
Konu Sayısı: 12
Bu iletiyi değerlendir +36/-0
|
 |
« Yanıtla #36 : 12 Haziran 2008, 13:18:36 » |
|
Lepisteslerimin yanında plati, kılıçkuyruk, cüce gurami ve çöpçü besliyorum.Yakında geçenlerde ölen cüce vatozlarımın yerine yenilerini eklemeyi planlıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zerocool
|
 |
« Yanıtla #37 : 12 Haziran 2008, 20:51:20 » |
|
Benim birçok tankda var tek olanlar da var. Moli, velifera, lepistes, kılıçkuyruk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet EKMEKCİ
|
 |
« Yanıtla #38 : 26 Haziran 2008, 14:22:28 » |
|
Çok sayıda erişkin lepistes, 2 adet plati, 3 adet çöpçü, 1 adet ters yüzen çöpçü, 1 adet vatoz, 2 adet beyaz ve 3 adet siyah köpekbalığı, 2 adet kristal köpek balığı, tetra türleri (kırmızı gözlü,neon,pembe ve mavi tetra), 1 adet labio, 2 adet ramirezi, 5 adet velifera, moli. Çok karışık ama anlaşıyorlar. Sorun yok.
Diğer akvaryum da dolu; lepistes ve yavru lepistesler...
|
|
|
|
|
Ramazan ayı mübarek bir aydır. Allahü teâlâ, size Ramazan orucunu farz kıldı. O ayda rahmet kapıları açılır, Cehennem kapıları kapanır, şeytanlar bağlanır. O ayda bir gece vardır ki, bin aydan daha kıymetlidir. O gecenin [Kadir gecesinin] hayrından mahrum kalan, her hayırdan mahrum ...kalmış sayılır. Rabbimizin bize verdiği bunca nimeti değerlendirmemiz ümidi ile hayırlı Ramazanlar..
|
|
|
|
Ahmet EKMEKCİ
|
 |
« Yanıtla #39 : 30 Temmuz 2008, 08:16:08 » |
|
Sorun yok yazmışım ya, sorun oldu. En son yazdığım mesajdan (yukarıdaki ) bir hafta sonra ayırdım. Şu anda lepisteslerle birlikte moli,velifera ve plati besliyorum.
|
|
|
|
|
Ramazan ayı mübarek bir aydır. Allahü teâlâ, size Ramazan orucunu farz kıldı. O ayda rahmet kapıları açılır, Cehennem kapıları kapanır, şeytanlar bağlanır. O ayda bir gece vardır ki, bin aydan daha kıymetlidir. O gecenin [Kadir gecesinin] hayrından mahrum kalan, her hayırdan mahrum ...kalmış sayılır. Rabbimizin bize verdiği bunca nimeti değerlendirmemiz ümidi ile hayırlı Ramazanlar..
|
|
|
|
astralboy
|
 |
« Yanıtla #40 : 01 Eylül 2008, 23:41:36 » |
|
Lepistesler ile birlikte, çöpçü, vatoz ve neon tetra besliyorum. Plati ve molilerden oluşan ayrı bir tankım daha var.
|
|
|
|
|
|
|
|
Saygun
ÖZEL ÜYE
Konu Sayısı: 8
Bu iletiyi değerlendir +64/-0
|
 |
« Yanıtla #41 : 04 Şubat 2010, 20:52:51 » |
|
Lepistesleri şu anda küçük bir akvaryumda tek tür olarak besliyorum. Kurulmayı bekleyen 90 litrelik bir akvaryumum daha var, lepisteslerin yanlarına moli, velifera ve plati (kıpkırmızı olmaları şartıyla) ekleyebilirim.
Saygılar.
|
|
|
|
|
Dert çekme boşuna, hep gül de yaşa; Zulüm yolunda hakkı bul da yaşa; Sonu yokluk madem bu dünyamızın Yok bil kendini, özgür ol da yaşa. OMER HAYYAM
|
|
|
esk.afacan
serkan KÖŞKÜR
Konu Sayısı: 3
|
 |
« Yanıtla #42 : 07 Şubat 2010, 00:30:40 » |
|
Selamlar. Ben yaklaşık 200 adet lepistesimin yanında 2 adet albino çöpçü, 2 adet vantuzlu çöpçü ve 35 cm'lik bir vatoz besliyorum.
|
|
|
|
|
akvaryumsuz ev olmaz. lepistessiz akvaryum olmaz...
|
|
|
khaLpshZ
Fatih Eser
Ankara
03 Şubat 2010, 11:49:05
Konu Sayısı: 1
Bu iletiyi değerlendir +0/-4

|
 |
« Yanıtla #43 : 07 Şubat 2010, 09:58:33 » |
|
Lepistes, çöpçü, gambusyaya benzeyen balık.
|
|
|
|
|
Bana Ulaşmak İçin [f
|
|
|
mustafa teknekaya
mustafa teknekaya
kayseri / talas