|
~LepisteS~
|
 |
« Yanıtla #30 : 29 Temmuz 2010, 21:53:46 » |
|
Yedi yazıyor Maltepe Pet'de. Cüce vatoz yani... Bence çok pahalı.
|
|
|
|
|
Bir daha kumar oynamayacağıma bahse girerim . 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi, öncelikle sitemize hoş geldiniz. Ben Lepistes Kulübü Robot Moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. Sitemize üye olmadan da yazıları okuyabilirsiniz, ancak bazı bölümlerde ziyaretçiler kısıtlandığı için bazı bölümleri göremezsiniz. Sitemize üye olursanız fotoğraf ve videolar paylaşabilirsiniz, yazılar paylaşabilirsiniz, sorular sorabilirsiniz, sorulan sorulara cevaplar verebilirsiniz. LK, ülkemizin ilk ve en köklü lepistes kulübüdür. Taklitlerimizden sakının! İyi eğlenceler...
Anahtar Kelimeler: 40 yeni lepistes. lepistes, 40 yeni lepistes. endler, 40 yeni lepistes. Poeciliidae, 40 yeni lepistes. Poecilia reticulata, 40 yeni lepistes. lepistes üretimi, 40 yeni lepistes. lepistes yavruları, 40 yeni lepistes. gambusya, 40 yeni lepistes. paludaryum, 40 yeni lepistes. akvaryum,
40 yeni lepistes. plati, 40 yeni lepistes. velifera
|
|
|
|
|
|
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
Konu Sayısı: 1042
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
|
 |
« Yanıtla #31 : 29 Temmuz 2010, 23:03:08 » |
|
Yedi lira pahalı gibi... Yani ben bizim burada yılbaşından önce 3-4 cm boyunda olan cüce vatozları üç liraya almıştım.
|
|
|
|
|
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUSGREENPEACE DESTEKÇİSİÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI? 卐 ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR? YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
|
|
|
|
By BiLaL
|
 |
« Yanıtla #32 : 30 Temmuz 2010, 11:08:15 » |
|
Bence de çok pahalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kerim C. Duymus
|
 |
« Yanıtla #33 : 30 Temmuz 2010, 11:46:23 » |
|
Evet gerçekten pahalı. Bende şimdi fiyatlara baktım, bana da pahalı geldi. Geçenlerde bizim buradaki balıkçıdan elma salyangozunun fiyatını sordum. Adam bana 10 lira dedi. Bana pahalı geldi ama bu durumda da bizi böyle mecburiyete sokuyorlar. Elma salyangozunun fiyatları 8-10 lira oluyor diyor satıcılar, ucuzunu bulamıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~LepisteS~
|
 |
« Yanıtla #34 : 30 Temmuz 2010, 12:10:43 » |
|
Kerim abi bende bol bol var. Ceviz boyutuna gelip üremeye başlasınlar o zaman bol bol gönderirim.  Ben yirmi beş tanesini 5 liraya almıştım, tüm masrafları ile 14 lira. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erolx12
|
 |
« Yanıtla #35 : 30 Temmuz 2010, 13:14:26 » |
|
Bende elma saylangozu istiyorum Toprak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erolx12
|
 |
« Yanıtla #37 : 30 Temmuz 2010, 13:19:41 » |
|
Tamamdır. Sağolasın. Ne kadar zaman alır?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~LepisteS~
|
 |
« Yanıtla #38 : 30 Temmuz 2010, 13:27:18 » |
|
Bilmiyorum. Pek aktif değiller. Sanırım geceleri hareketleniyorlar. Yumurta alsam bile sağlıklı bir şekilde çıkarır mıyım? Bilemiyorum. Sana özelden birinin telefon numarasını gönder eyim. Yirmi beş tanesi beş lira. Tabi masrafları saymazsak... Onunla internetten irtibata geç bilgi verir sana. Bu arada "saol" değil "sağ ol" olacak. Onur abi notunu kırmadan söyl ey eyim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By BiLaL
|
 |
« Yanıtla #41 : 30 Temmuz 2010, 13:35:56 » |
|
Daha 3 tanecik var. Elma olup olmadığını bilmiyorum, ufacık ama.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~LepisteS~
|
 |
« Yanıtla #42 : 30 Temmuz 2010, 13:37:31 » |
|
Fotoğraf koyabilir misin? Ben de minare salyangozu arıyorum da.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By BiLaL
|
 |
« Yanıtla #43 : 30 Temmuz 2010, 13:40:30 » |
|
Minare değil.
|
|