|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi, öncelikle sitemize hoş geldiniz. Ben Lepistes Kulübü Robot Moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. Sitemize üye olmadan da yazıları okuyabilirsiniz, ancak bazı bölümlerde ziyaretçiler kısıtlandığı için bazı bölümleri göremezsiniz. Sitemize üye olursanız fotoğraf ve videolar paylaşabilirsiniz, yazılar paylaşabilirsiniz, sorular sorabilirsiniz, sorulan sorulara cevaplar verebilirsiniz. LK, ülkemizin ilk ve en köklü lepistes kulübüdür. Taklitlerimizden sakının! İyi eğlenceler...
Anahtar Kelimeler: İlk yavru lepistesim lepistes, İlk yavru lepistesim endler, İlk yavru lepistesim Poeciliidae, İlk yavru lepistesim Poecilia reticulata, İlk yavru lepistesim lepistes üretimi, İlk yavru lepistesim lepistes yavruları, İlk yavru lepistesim gambusya, İlk yavru lepistesim paludaryum, İlk yavru lepistesim akvaryum,
İlk yavru lepistesim plati, İlk yavru lepistesim velifera
|
|
|
|
|
|
|
|
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
Konu Sayısı: 1042
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2010, 11:31:04 » |
|
Buse'ye katılıyorum. Ben yavruları hiç ayırmıyorum ve hiçbir sorun çıkmıyor. Balıklar iyi besleniyorlarsa, akvaryum da doğal bir görünüme sahipse (bitkiler, ağaç kökleri vesaire varsa) hiçbir şey olmuyor.
|
|
|
|
|
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUSGREENPEACE DESTEKÇİSİÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI? 卐 ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR? YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
|
|
|
ahmethan
Ahmethan
Ahmethan KARA
çankırı
10 Temmuz 2010, 16:22:59
Konu Sayısı: 7
Bu iletiyi değerlendir +0/-0

|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2010, 13:20:09 » |
|
Yanlış konuşmayım ama lepistes bir tane yavrulamaz, diğerlerine bir şey oldu sanırım. Soruya gelince, herkesin düşüncesi gibi bir haftada bir şey olmadıysa şimdi de olmaz.
|
|
|
|
|
_-_Herkes Aynıyken Ben Farklıydım Simdi Herkes Fark PEsinde Ben Aynıyım Buda Benim Farkım_-_
|
|
|
dess
Ediz Öztürk
istanbul
06 Haziran 2010, 16:49:41
Konu Sayısı: 2

|
 |
« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2010, 15:16:05 » |
|
Teşekkür ederim hepinize.
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmethan
Ahmethan
Ahmethan KARA
çankırı

|
 |
« Yanıtla #5 : 12 Temmuz 2010, 15:20:39 » |
|
Asıl biz teşekkür ederiz. Bu haberi verdiğinden dolayı.
|
|
|
|
|
_-_Herkes Aynıyken Ben Farklıydım Simdi Herkes Fark PEsinde Ben Aynıyım Buda Benim Farkım_-_
|
|
|
|
By BiLaL
|
 |
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2010, 15:24:54 » |
|
Allah lepistesli büyütmek nasip etsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
ANIL35
ANIL GÜLER
İzmir
12 Temmuz 2010, 13:25:51
Konu Sayısı: 5

|
 |
« Yanıtla #7 : 15 Temmuz 2010, 17:24:23 » |
|
Yanlış konuşmayım ama lepistes bir tane yavrulamaz, diğerlerine bir şey oldu sanırım. Soruya gelince, herkesin düşüncesi gibi bir haftada bir şey olmadıysa şimdi de olmaz.
Benim bir sarı lepistesim vardı , yavruluğa koyduk , canlı olarak doğumu izledim , sadece 1 yavru geldi , normalde görmesem yedi heralde derim , ama bu kendi gözümle gördüğüm için inanıyorum .  Yavru ama di ğer yavrulardan iri idi .YÖNETİM NOTU: Türkçe yazım kuralarına uyun. Bu forumda Türkçemize %100 özen gösterilir, %99'u bile kabul etmiyoruz. Kırmızı işaretli kısımlara dikkat...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heLL
|
 |
« Yanıtla #8 : 18 Temmuz 2010, 15:08:27 » |
|
Bir makalede okumuştum... İlk doğumları ise, en fazla 3-5 tane yavruluyorlarmış.
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmethan
Ahmethan
Ahmethan KARA
çankırı

|
 |
« Yanıtla #9 : 18 Temmuz 2010, 15:10:57 » |
|
Ben dün aldım. Akşam iki falandı. Doğururken izledim. Hiç yemeye çalışmadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|