Deniz47
ADI-SOYADI
14 Mayıs 2007, 19:49:41
Konu Sayısı: 0
Bu iletiyi değerlendir +0/-0
İLETİŞİM
« Yanıtla #15 : 25 Mayıs 2007, 22:10:20 »
Özür dilerim. Sorunun tam cevabı bu değilmiş. Sonradan farkettim. Acemiliğimi bağışlayın.
Deniz Türker
Robot Moderatör
Merhaba ziyaretçi, öncelikle sitemize hoş geldiniz. Ben Lepistes Kulübü Robot Moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. Sitemize üye olmadan da yazıları okuyabilirsiniz, ancak bazı bölümlerde ziyaretçiler kısıtlandığı için bazı bölümleri göremezsiniz. Sitemize üye olursanız fotoğraf ve videolar paylaşabilirsiniz, yazılar paylaşabilirsiniz, sorular sorabilirsiniz, sorulan sorulara cevaplar verebilirsiniz. LK, ülkemizin ilk ve en köklü lepistes kulübüdür. Taklitlerimizden sakının! İyi eğlenceler...
Anahtar Kelimeler: Hangi Poeciliidae ailesini üyesini/üyelerini besliyorsunuz? lepistes, Hangi Poeciliidae ailesini üyesini/üyelerini besliyorsunuz? endler, Hangi Poeciliidae ailesini üyesini/üyelerini besliyorsunuz? Poeciliidae, Hangi Poeciliidae ailesini üyesini/üyelerini besliyorsunuz? Poecilia reticulata, Hangi Poeciliidae ailesini üyesini/üyelerini besliyorsunuz? lepistes üretimi, Hangi Poeciliidae ailesini üyesini/üyelerini besliyorsunuz? lepistes yavruları, Hangi Poeciliidae ailesini üyesini/üyelerini besliyorsunuz? gambusya, Hangi Poeciliidae ailesini üyesini/üyelerini besliyorsunuz? paludaryum, Hangi Poeciliidae ailesini üyesini/üyelerini besliyorsunuz? akvaryum,
Hangi Poeciliidae ailesini üyesini/üyelerini besliyorsunuz? plati, Hangi Poeciliidae ailesini üyesini/üyelerini besliyorsunuz? velifera
By_ROCKMAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 02 Haziran 2007, 11:21:01 »
Ben sadece besliyorum.
ootkn
ADI-SOYADI
Konu Sayısı: 1
Bu iletiyi değerlendir +1/-0
İLETİŞİM
« Yanıtla #17 : 04 Haziran 2007, 09:23:23 »
Golden flamingo lepistes ve ateş kırmızı plati besliyorum.
Canlı doğuranlar ve albino ancistrus
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
ADI-SOYADI Onur G. HİTİT
Konu Sayısı: 1057
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
İLETİŞİM
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!
« Yanıtla #18 : 04 Haziran 2007, 09:30:47 »
Özgür Bey, hoş geldiniz. Özellikle ateş kırmızı platilerinizin fotoğraflarını ilgili bölümde yayınlamanızı bekliyorum.
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUS GREENPEACE DESTEKÇİSİ ÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI?
卐
ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR?
YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
ootkn
ADI-SOYADI
Konu Sayısı: 1
Bu iletiyi değerlendir +1/-0
İLETİŞİM
« Yanıtla #19 : 04 Haziran 2007, 10:30:06 »
Hoş bulduk. Hemen ekliyorum.
Özgür Bey, hoş geldiniz. Özellikle ateş kırmızı platilerinizin fotoğraflarını ilgili bölümde yayınlamanızı bekliyorum.
Canlı doğuranlar ve albino ancistrus
olmez
« Yanıtla #20 : 04 Haziran 2007, 12:48:15 »
Şu anda lepistes, plati, moli ve velifera besliyorum. Ancak çoklu işaretleme seçeneği olmadığı için favorim olan lepistesi işaretledim.
Lepistes özeldir...
Lepistes
ADI-SOYADI
06 Haziran 2007, 13:24:53
İLETİŞİM
« Yanıtla #21 : 10 Haziran 2007, 11:16:14 »
Sadece lepistes besliyorum.
fulness
ADI-SOYADI
İLETİŞİM
« Yanıtla #22 : 11 Haziran 2007, 12:47:23 »
Geçmiş zamanlarda plati, siyah ve beyaz moli, kılıçkuyruk besliyordum ama şu an sadece lepistesle üretime devam ediyorum.
Volkan Sarsan 60lt:karma canlıdoğuran 27lt:1 aylık canlıdoğuran 10lt:1-2haftalık canlıdoğuran
Endergoran
« Yanıtla #23 : 22 Temmuz 2007, 12:42:46 »
Lepistes, moli, kılıçkuyruk besliyorum. Veliferaları da en kısa zamanda eklemeyi düşünüyorum.
Yaşaması güzel olan şeyleri, hoşça geçen günleri anlatması kısa sürer ve dinleyecek pek de fazla bir şey yoktur. Fakat rahatsız edici, kalbi çarpıtan hatta tüyler ürpertici şeylerden iyi birer öykü çıkabilir ve bunları anlatması epey uzun sürer. (J.R.R Tolkien) M. Murat Bilge Kartal/İstanbul
halil ibo
ADI-SOYADI
Konu Sayısı: 2
İLETİŞİM
« Yanıtla #24 : 02 Ekim 2007, 11:12:19 »
Şu anda sadece lepistes besliyorum.
Halil İbrahim Aydın Üsküdar/İstanbul Eğer Türkleri Tarihten Çıkartırsanız, Tarihi Yeniden Yazmanız Gerekir.MSN: speed__monster@hotmail.com
faruk 57
ADI-SOYADI
01 Temmuz 2007, 08:48:37
İLETİŞİM
« Yanıtla #25 : 15 Ekim 2007, 19:38:42 »
Şu an 7 velifera, 1 plati,1 kılıçkuyruk, 1 lepistes besliyorum.
_alpinho_
« Yanıtla #26 : 14 Nisan 2008, 13:03:47 »
Lepistes, plati ve endler besliyorum ama endleri işaretlemeyi atladım.
BARIŞ ER İZMİR-GÜZELBAHÇE
tolgacetin72
« Yanıtla #27 : 29 Nisan 2008, 00:14:44 »
Sadece ay moli besliyorum. Tür değişikliği düşünmüyorum, gayet memnunum. Bitkisel ağırlıklı yem -kendi imalatım- ve mikrokurtla besliyorum canavarları.
Derinin rengi insanları farklı kılmaz. İyi iyidir, kötü kötüdür. Büyük ruh hepimizi kardeş olarak yaratmıştır.
MR_EREN
« Yanıtla #28 : 10 Haziran 2008, 02:10:03 »
7 yetişkin ve 50 kadar yavru lepistes, 10 kılıçkuyruk, 15 kadar yavru kılıçkuyruk, 2 beyaz moli, 2 sarı moli, 2 adını tam bilmediğim plati, 2 velifera, 1 gambusya. İstanbul'a gittiğimde endler işine de el atacağım.
Ya batacağım, Ya da çıkacağım... Allah yardımcım olsun.
Ahmet EKMEKCİ
« Yanıtla #29 : 30 Temmuz 2008, 08:58:58 »
Lepistes, moli, velifera, plati besliyorum. Lepistes 8 dişi, 4 erkek, Moli 3 dişi, 1 erkek (4 black moli), Velifera 3 erkek, 3 dişi, Plati 4 dişi, 1 erkek (1 erkek ,1 dişi mickey mouse, 1 dişi fantom, 2 sarı kırmızı renkte cinsini bilen varsa yazsın). Pembe renk çilli bir yavru var, moli mi, plati mi ayırtedemedim? Eskiden kılıçkuyruk vardı. Bir türlü alışamadılar akvaryuma sabah kalktığımda 3 kılıç dişi ayrı zamanlarda halının üzerinde ölü buldum.Neden akvaryumdan zıplarlar anlamdım. Su seviyesini düşürdüğüm halde yine öyle oluyor. O zamandan bu zamana kılıçkuyruk almıyorum. İleride yeni akvaryum alınca düşünmüyor değilim. Gambusya ve endler hayatımda görmedim canlı olarak, fotoğraflarını gördüm o ayrı.
Ramazan ayı mübarek bir aydır. Allahü teâlâ, size Ramazan orucunu farz kıldı. O ayda rahmet kapıları açılır, Cehennem kapıları kapanır, şeytanlar bağlanır. O ayda bir gece vardır ki, bin aydan daha kıymetlidir. O gecenin [Kadir gecesinin] hayrından mahrum kalan, her hayırdan mahrum ...kalmış sayılır. Rabbimizin bize verdiği bunca nimeti değerlendirmemiz ümidi ile hayırlı Ramazanlar..