metalurjist41
« : 01 Haziran 2010, 21:05:19 »
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum ama fotoğraftaki balığın cinsini bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Herkese iyi paylaşımlar.
http://tinypic.com/r/2ewhzxy/6
Robot Moderatör
Merhaba ziyaretçi, öncelikle sitemize hoş geldiniz. Ben Lepistes Kulübü Robot Moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. Sitemize üye olmadan da yazıları okuyabilirsiniz, ancak bazı bölümlerde ziyaretçiler kısıtlandığı için bazı bölümleri göremezsiniz. Sitemize üye olursanız fotoğraf ve videolar paylaşabilirsiniz, yazılar paylaşabilirsiniz, sorular sorabilirsiniz, sorulan sorulara cevaplar verebilirsiniz. LK, ülkemizin ilk ve en köklü lepistes kulübüdür. Taklitlerimizden sakının! İyi eğlenceler...
Anahtar Kelimeler: Bu balığın cinsi nedir? lepistes, Bu balığın cinsi nedir? endler, Bu balığın cinsi nedir? Poeciliidae, Bu balığın cinsi nedir? Poecilia reticulata, Bu balığın cinsi nedir? lepistes üretimi, Bu balığın cinsi nedir? lepistes yavruları, Bu balığın cinsi nedir? gambusya, Bu balığın cinsi nedir? paludaryum, Bu balığın cinsi nedir? akvaryum,
Bu balığın cinsi nedir? plati, Bu balığın cinsi nedir? velifera
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
ADI-SOYADI Onur G. HİTİT
Konu Sayısı: 1057
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
İLETİŞİM
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2010, 23:10:57 »
Numan'a katılıyorum ve başlığı ilgili kısma taşıyorum.
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUS GREENPEACE DESTEKÇİSİ ÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI?
卐
ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR?
YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
metalurjist41
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2010, 11:03:05 »
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu balık kuzenimin akvaryumunda ben de siyah moli besliyorum ama bu balığın yüzüşü de çok farklı. Tankta ileri geri değilde dairesel hareketler yapıyor ve dişi molinin peşinden hiç ayrılmıyor.
Benim anladığım kadarıyla bu balık da erkek. Paylaşım için sağ olun.
lepistess_34
ADI-SOYADI goktug benli
Konu Sayısı: 1
Bu iletiyi değerlendir +0/-5
İLETİŞİM
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2010, 14:38:39 »
TÜRKÇE YAZIM KURALLARINA UYMANIZ BU FORUM DA BİR ZORUNLULUKTUR... BU ANA VE DEĞİŞMEZ KURALA UYMADIĞINIZ TAKTİRDE UZAKLAŞTIRILACAKSINIZ...
~LepisteS~
« Yanıtla #6 : 10 Temmuz 2010, 15:57:54 »
Ya düzgün ileti gönder ya da siteden git. Gitmezsen zaten şutlarlar.
Bu arada o molidir. Önce Türkçeyi öğren daha sonra balığın cinsini.
Bir daha kumar oynamayacağıma bahse girerim .
eridem
« Yanıtla #7 : 10 Temmuz 2010, 17:31:08 »
Toprak'a katılıyorum. Önce Türkçeyi öğren de gel bu foruma.
*Taksime cami yapmasınlar. Gitsinler başkasının taksisine cami yapsınlar.
~LepisteS~
« Yanıtla #8 : 10 Temmuz 2010, 18:13:53 »
Yahu sonra adımız kötü karşılıyora çıkacak. Forum kurallarını okuyup düzgün konuşmuyorlar ki düzgün karşılayalım.
Bir daha kumar oynamayacağıma bahse girerim .
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
ADI-SOYADI Onur G. HİTİT
Konu Sayısı: 1057
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
İLETİŞİM
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!
« Yanıtla #9 : 10 Temmuz 2010, 18:42:13 »
Yöneticilik genelde yöneticilerin işi olsa da forum, ilkelerimizi kabul eden herkese aittir. Duyarlı arkadaşlarıma teşekkür eder, Türkçe yazım kurallarına uymayan arkadaşımı iyi niyetle bir kesz uyarmak istediğimi bildirmek isterim.
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUS GREENPEACE DESTEKÇİSİ ÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI?
卐
ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR?
YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!