KraL11
KraL
BÖLÜM YÖNETİMİ
Konu Sayısı: 122
Bu iletiyi değerlendir +34/-2
|
 |
« : 19 Mayıs 2010, 23:27:50 » |
|
Hangi evde mutlu ve rahat olacağınızı gösteriyor. Ben bir Kızılderili çadırında, Onur öğretmenim ise bir dağ evinde, Numan abi bir James Bond villasında, Mustafa Kemal ATATÜRK ise bir kalede kendini evinde hissedecekmiş(iz). Buyrun site; http://www.bzk.com/tr/
|
|
|
|
|
 Arkadaşlar bu gece bilişim sitemi ve haber sitemi kuruyorum!
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi, öncelikle sitemize hoş geldiniz. Ben Lepistes Kulübü Robot Moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. Sitemize üye olmadan da yazıları okuyabilirsiniz, ancak bazı bölümlerde ziyaretçiler kısıtlandığı için bazı bölümleri göremezsiniz. Sitemize üye olursanız fotoğraf ve videolar paylaşabilirsiniz, yazılar paylaşabilirsiniz, sorular sorabilirsiniz, sorulan sorulara cevaplar verebilirsiniz. LK, ülkemizin ilk ve en köklü lepistes kulübüdür. Taklitlerimizden sakının! İyi eğlenceler...
Anahtar Kelimeler: Nerede mutlu olacaksınız? lepistes, Nerede mutlu olacaksınız? endler, Nerede mutlu olacaksınız? Poeciliidae, Nerede mutlu olacaksınız? Poecilia reticulata, Nerede mutlu olacaksınız? lepistes üretimi, Nerede mutlu olacaksınız? lepistes yavruları, Nerede mutlu olacaksınız? gambusya, Nerede mutlu olacaksınız? paludaryum, Nerede mutlu olacaksınız? akvaryum,
Nerede mutlu olacaksınız? plati, Nerede mutlu olacaksınız? velifera
|
|
|
|
|
|
mavievren
ÖZEL ÜYE
Evren Biçer
Antalya
21 Aralık 2009, 21:40:03
Konu Sayısı: 28
Bu iletiyi değerlendir +114/-0

|
 |
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2010, 01:25:10 » |
|
Yaşar yalan söylüyor bu site. Ben yatta kendimi evimde hissedecekmişim.  Yatta 2 güne kalmaz sıkılırım ben. 
|
|
|
|
|
‘’Hayatta müzik gerekli değildir, çünkü hayat müziktir. Müzikle ilgisi olmayan varlıklar insan değildir. Eğer söz konusu olan hayat insan hayatı ise müzik mutlaka vardır. Müziksiz hayat zaten var olamaz. Müzik hayatın neşesi, ruhu, sevinci ve her şeyidir. Yalnız; müziğin türü üzerinde düşünmeye değer.'' Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk
|
|
|
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
Onur G. HİTİT
Normalde BİLECİK, tatillerde BULGARİSTAN
27 Nisan 2007, 21:18:33
Konu Sayısı: 1042
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2010, 01:29:16 » |
|
Dağ evi beni mutlu eder. Ama bir çadır daha çok mutlu eder. 
|
|
|
|
|
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUSGREENPEACE DESTEKÇİSİÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI? 卐 ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR? YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
|
|
|
|
|
|
Göksell
|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2010, 09:29:57 » |
|
Kendimi kalede rahat hissedecekmişim... 
|
|
|
|
|
Göksel Duman
|
|
|
|
|
Saygun
ÖZEL ÜYE
Saygun TÜRE
Ningbo/Çin
31 Ocak 2010, 21:37:52
Konu Sayısı: 8
Bu iletiyi değerlendir +64/-0

|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Mayıs 2010, 13:05:59 » |
|
Bana agac ev cikti, site dogru soyluyor, tam isabet. 
|
|
|
|
|
Dert çekme boşuna, hep gül de yaşa; Zulüm yolunda hakkı bul da yaşa; Sonu yokluk madem bu dünyamızın Yok bil kendini, özgür ol da yaşa. OMER HAYYAM
|
|
|
|
|
|