KraL11
KraL
BÖLÜM YÖNETİMİ
Konu Sayısı: 122
Bu iletiyi değerlendir +34/-2
|
 |
« : 06 Mayıs 2010, 19:25:56 » |
|
Filmin ismi: Dersimiz Atatürk Senaryo yazarı/düzenleyen: Turgut ÖZAKMAN Güzel bir film. Herkesin gitmesini tavsiye ediyorum. Ayrıca Kübra H.S arkadaşım (Onur öğretmenim iyi tanır) filmi izlerken kendini tutamadı, ağladı. Çok güzel bir filmdi. Ama neden ağladığını film bitince anladım. Çünkü bu vatanın ne kadar zorluklarla alındığına falan değmiş, Turgut ÖZAKMAN... %40 bu konuya, %60 da diğer bölümlere ağlamış olabilir. http://www.dersimizataturk.com/v1.0/Fragman bu...
|
|
|
|
|
 Arkadaşlar bu gece bilişim sitemi ve haber sitemi kuruyorum!
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi, öncelikle sitemize hoş geldiniz. Ben Lepistes Kulübü Robot Moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. Sitemize üye olmadan da yazıları okuyabilirsiniz, ancak bazı bölümlerde ziyaretçiler kısıtlandığı için bazı bölümleri göremezsiniz. Sitemize üye olursanız fotoğraf ve videolar paylaşabilirsiniz, yazılar paylaşabilirsiniz, sorular sorabilirsiniz, sorulan sorulara cevaplar verebilirsiniz. LK, ülkemizin ilk ve en köklü lepistes kulübüdür. Taklitlerimizden sakının! İyi eğlenceler...
Anahtar Kelimeler: Turgut ÖZAKMAN'ın kaleminden... Dersimiz Atatürk lepistes, Turgut ÖZAKMAN'ın kaleminden... Dersimiz Atatürk endler, Turgut ÖZAKMAN'ın kaleminden... Dersimiz Atatürk Poeciliidae, Turgut ÖZAKMAN'ın kaleminden... Dersimiz Atatürk Poecilia reticulata, Turgut ÖZAKMAN'ın kaleminden... Dersimiz Atatürk lepistes üretimi, Turgut ÖZAKMAN'ın kaleminden... Dersimiz Atatürk lepistes yavruları, Turgut ÖZAKMAN'ın kaleminden... Dersimiz Atatürk gambusya, Turgut ÖZAKMAN'ın kaleminden... Dersimiz Atatürk paludaryum, Turgut ÖZAKMAN'ın kaleminden... Dersimiz Atatürk akvaryum,
Turgut ÖZAKMAN'ın kaleminden... Dersimiz Atatürk plati, Turgut ÖZAKMAN'ın kaleminden... Dersimiz Atatürk velifera
|
|
|
|
|
|
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
Onur G. HİTİT
Normalde BİLECİK, tatillerde BULGARİSTAN
27 Nisan 2007, 21:18:33
Konu Sayısı: 1057
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

|
 |
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2010, 19:31:48 » |
|
Paylaşımın için sağ olasın Yaşar. Ben yoğunluktan dolayı gidemedim, ama ilk fırsatta eşimle birlikte gitmeye çalışacağım.
|
|
|
|
|
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUSGREENPEACE DESTEKÇİSİÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI? 卐 ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR? YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
|
|
|
oscar
ÖZEL ÜYE
murat ELMALI
ANKARA
25 Nisan 2010, 00:00:19
Konu Sayısı: 7
Bu iletiyi değerlendir +22/-1

|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2010, 10:31:37 » |
|
Fırsat bulup sinemada seyredemeyenler için: Bağlantı silinmiştir.
Yönetim Notu: Lütfen korsan paylaşmayalım.
|
|
|
|
|
125*50*65 full black angel,ramirezi.
|
|
|
oscar
ÖZEL ÜYE
murat ELMALI
ANKARA

|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2010, 00:41:54 » |
|
Sevgili yöneticim, yasaklanmamış bir site benim için yasaldır. Buna dayanarak yasal alan bir sitede korsanın olamayacağını düşündüğüm için paylaşmıştım. Korsanla o kadar mücadele ediliyor, sizce korsan olsa site yasaklanmaz mıydı?
|
|
|
|
|
|
|
|
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
Onur G. HİTİT
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

|
 |
« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2010, 00:52:39 » |
|
Müdahaleyi hangi yönetici arkadaş yaptı bilemiyorum. Ama doğru bir işlem yapmış.
Korsanla mücadele ediliyor olabilir, ama ben sokakta sürekli korsan kitapçılar görüyorum. Ayrıca adamlar dükkan açmışlar ve korsan CD çoğaltıp satıyorlar.
"Yasaklanmamış bir site yasaldır" görüşüne katılmıyorum. Mesela terör örgütü propagandası yapan pek çok site var, yasaklanmamışlar da, yasal mıdır şimdi bunlar?
Forumumuzda pul kadar bir görsel öğe için, hatta bir cümle için bile kaynak gösterilmesinin zorunlu olduğunu söylüyorsak; bir filmin korsan versiyonunun linkinin paylaşılmasına da müdahale ederiz doğal olarak.
|
|
|
|
|
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUSGREENPEACE DESTEKÇİSİÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI? 卐 ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR? YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
|
|
|
oscar
ÖZEL ÜYE
murat ELMALI
ANKARA

|
 |
« Yanıtla #5 : 12 Temmuz 2010, 01:05:18 » |
|
Şimdi hocam, ben ne korsanım, ne de korsancıyım. İlk önçe bunu bilelim. Böyle bir konuda, üstelik bu köşede terör örgütünden bahsedilmesi bile beni irite eder. Madem korsan diyorsunuz gelin hep birlikte ihbar edelim o zaman.
|
|
|
|
|
|
|
|
Onur G. HİTİT
YÖNETİCİ
Onur G. HİTİT
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

|
 |
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2010, 01:13:14 » |
|
Şimdi hocam, ben ne korsanım, ne de korsancıyım. İlk önçe bunu bilelim. Böyle bir konuda, üstelik bu köşede terör örgütünden bahsedilmesi bile beni irite eder. Madem korsan diyorsunuz gelin hep birlikte ihbar edelim o zaman. "Yasaklanmamış bir site yasaldır" şeklindeki düşüncenizden dolayı terör örgütlerinden bahsettim. Kötü örnek, hiçbir zaman örnek değildir. Korsan olmadığınızı, korsancı olmadığınızı biliyorum. Kendi açımdan baktığımda, bana ait herhangi bir fotoğrafın veya yazının bilgim dışında herhangi bir ortamda paylaşılmasına tepki veriyorum. Hatta sırf bu yüzden pek çok siteyi kapattırdım. Hal böyle olunca, yönetiminde bulunduğum sitede buna benzer paylaşımlar yapılmasına göz yumamam, yönetici arkadaşlarımdan da aynısını beklerim. 21- Forum Yönetimi, her türlü ileti ve üyelik hakkında tasarruf hakkına sahiptir ve açıklama yapma zorunluluğu yoktur. http://www.lepisteskulubu.org/index.php/topic,4.0.html
|
|
|
|
|
|
|
|
KraL11
KraL
BÖLÜM YÖNETİMİ
Yaşar CELEP
Bozüyük/Bilecik
07 Kasım 2009, 00:09:56
Konu Sayısı: 122
Bu iletiyi değerlendir +34/-2
Biz Türkler, gerektiğinde vatanımız için ölürüz!

|
 |
« Yanıtla #7 : 14 Temmuz 2010, 18:14:54 » |
|
Ben silmiştim. Bir sorun mu var? Her türlü korsan bağlantı oluyor. Adamın çektikleri filmi alıyor, kopyalayıp koyuyor. Fragman bile değil.
|
|
|
|
|
 Arkadaşlar bu gece bilişim sitemi ve haber sitemi kuruyorum!
|
|
|
oscar
ÖZEL ÜYE
murat ELMALI
ANKARA

|
 |
« Yanıtla #8 : 17 Temmuz 2010, 11:45:59 » |
|
Ben silmiştim. Bir sorun mu var? Her türlü korsan bağlantı oluyor. Adamın çektikleri filmi alıyor, kopyalayıp koyuyor. Fragman bile değil.
Olan sorun anlatıldı zaten. Tavrınız da hiç hoş değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
Onur G. HİTİT
YÖNETİCİ
Onur G. HİTİT
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

|
 |
« Yanıtla #9 : 17 Temmuz 2010, 12:17:48 » |
|
Biz sonuç olarak emeklerimizi başkalarının kafalarına göre kullanmalarına karşıoysak, sitemizde de bir filmi hakkını vermeden izletilmesine karşı çıkarız hocam. Öte yandan, Yaşar'ın niyeti kötü değil, Yaşar'ı çok çok iyi tanıdığım için bunu söylüyorum. Konu tatsızlaşmasın, konuyu kilitliyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|