Lepistes Kulübü
10 Eylül 2010, 05:28:58 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: LK FORUM KURALLARI'NI MUTLAKA OKUYUNUZ. KURALLARIMIZ, FORUMUMUZUN DÜZENLİ VE DÜZEYLİ OLMASI İÇİNDİR. BU DURUMU KORUMAKLA GÖREVLİYİZ.

FORUM KURALLARIMIZ:

http://www.lepisteskulubu.org/index.php?board=4.0

LK ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI SPONSORU
Sayfa: [1]   Aşağı git Konuyu Okumuş Olanlar
  Yazdır  
Gönderen Konu: REDDETTİĞİMİZ ÜYELİK KAYITLARI - LÜFTEN OKUMADAN GEÇMEYİN!  (Okunma Sayısı 227 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
*
ADI-SOYADI Onur G. HİTİT
CİNSİYET Cinsiyet: Bay
KONUM Normalde BİLECİK, tatillerde BULGARİSTAN
KAYIT TARİHİ 27 Nisan 2007, 21:18:33
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 6.154
Konu Sayısı: 1057
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
İLETİŞİM
Site
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

« : 27 Mart 2010, 04:36:51 »

Değerli üyeler ve ziyaretçiler,

Öncelikle hatırlatmak isterim ki forumumuzun hiçbir şekilde sayısal takıntıları yoktur. Sayısal değerler, site trafiği vs bizleri ilgilendiren konular değildir. Çünkü bizler, akvaryum hobisiyle ticari anlamda ilgilenen kişiler değiliz.

Sitemiz, sakin bir sitedir. Kendi halinde, sessiz, bağımsız bir dost ortamıdır. Yeni üyelere kapımız her zaman açıktır. Ancak, bu konuda belirli şartlarımız vardır.

Forum kurallarımızı tekrar tekrar hatırlatmama gerek yok, ancak yine de bağlantıyı vereyim: http://www.lepisteskulubu.org/index.php/topic,4.0.html

Şu an size bu duyuruyu yapmamdaki amaç, yukarıda sizlere hatırlattığım kurallarımızın 27. maddesiyle ilgilidir.

NEDİR BU 27. MADDE?

Alıntı sahibi: LEPİSTES KULÜBÜ FORUM KURALLARI
27- LK Forumları'na kayıt olmuş kişiler; başka herhangi bir ortamda LK'yı, LK Forumlarını, LK Forum Yönetimi'ni, LK Forumları'nda kayıtlı olan herhangi bir üyeyi rencide edici veya zan altında bırakan veya küçümseyen ifadeler kullanamazlar. Bu gibi durumlarda, bahsi geçen tatsız olay LK Forumları dışında herhangi bir ortamda gerçekleşmiş olsa bile, tatsızlığı yaratan üyenin LK Forumları ile ilişkisi kesilir. Başka ortamlar ve LK Forumları ilişkileri:

a) Başka ortamlarda LK Forumları hakkında ileri geri konuşanlar, burada asla barındırılmaz.

b) LK Forumlarında kayıtlı olan herhangi biri, başka bir forumun yönetiminde ise ve yönetiminde olduğu forumdan LK Forumları hakkında atılıp tutuluyor ise kendisinin bu duruma göz yumduğu kabul edilir ve bu durumda böyle biri de LK Forumlarında barındırılmaz.

c) LK Forumları'na iftira, tehdit ve hakaretlerde bulunan bir takım tiplerin liderlik ettiği ortamlarda boy gösterenler, LK Forumları'nda asla barındırılmazlar.

BU MADDEYİ (27. MADDE) UYGULAMAMIZDAKİ GEREKÇEMİZ, FORUMUMUZA KARŞI YILLARDIR SALDIRGAN BİR TAVIRDA OLAN BİR ŞAHSIN, GEÇMİŞTE ZAMAN ZAMAN ARKADAŞLARI ARACILIĞYLA FORUMUMUZA SALDIRMASIDIR.

Forumumuzun müdavimleri iyi bilmekteler, geçmişte forumumuzda sorun yaratan ve bundan dolayı forumumuzdan süresiz olarak kovulan biri vardı. Bu kişi; ticari kaygılarından dolayı bir firmaya kulübümüz üzerinden karalama kampanyası düzenlemeye kalkışmıştı. Uyarılara aldırmadan bildiğini okumaya devam edince de süresiz olarak sitemizden uzaklaştırılmıştı. Ayrıntılı bilgiler şuradadır:

http://www.lepisteskulubu.org/index.php/topic,1789.0.html

http://www.lepisteskulubu.org/index.php/topic,1798.msg7671.html#msg7671

Yukarıdaki başlıklarda forumumuzda rahatsızlık yaratıp kulübümüzü kullanarak sağa sola saldıran kişi, bu saldırgan tutumundan dolayı sitemizden süresiz olarak kovulmuştu. Kovulduktan sonra da zaman zaman bizlere başka siteler üzerinden iftira ve hakaretlerde bulunmuştu. Bunları da çoğu zaman yakın arkadaşları aracılığıyla yapmaktaydı. Bazen de bu kişinin arkadaşları forumumuza değişik adlarla kayıt olup ortalığı karıştırmaya çalışıyorlardı. Bu tür saldırılardan ve bu şahsın çeşitli ortamlarda arkadaşlarını kullanarak (yönlendirerek) bizlere iftiralar yönlendirmesinden usandığımız için, bir tedbir almak zorunda kaldık. İlk olarak, forum üyeliğini "yönetici onaylı" hale getirdik. Gerçi bunu biraz da kullanıcı bilgilerinin eksiksiz olarak girilmesini sağlamak amacıyla yapmıştık, bilgilerini girmeyenleri foruma kabul etmiyorduk.

Aldığımız asıl tedbir ise şuydu: Bu şahsın yönlendirip üzerimize zaman zaman saldığı arkadaşlarından usandığımız için, bu şahsın yakın arkadaşlarının veya o şahsın liderliğindeki sitelerde aktif olan ve o şahısla yakınlığı bulunan kişilerin forumumuza üyelik başvurularını kabul etmemeye başladık.

Yani kısaca; forumumuza kayıt olup da onay bekleyen ama üyeliği reddedilen ya da LK Forum Kuralları'nın 27. maddesi gereğince tedbiren banlanan kişiler; forumumuza karşı sürekli saldırgan bir tutum içinde olan malum kişinin daha önce pek çok kez arkadaşlarını kullanıp üzerimize salması ve benzeri tutumuna karşı bir önlem niteliğindedir.

LK FORUM KURALLARI'NIN 27. MADDESİ KAPSAMINDA FORUMUMUZDAN UZAKLAŞTIRILAN VEYA ÜYELİK BAŞVURULARI REDDEDİLEN KİŞİLERLE KİŞİSEL OLARAK HERHANGİ BİR SORUNUMUZ BULUNMAMAKTADIR.

LK Forum Kuralları'nın 27. maddesi kapsamında forumumuzdan uzaklaştırılan veya üyelik başvuruları reddedilen kişilerle kişisel olarak herhangi bir sorunumuz bulunmamaktadır. Malum şahsın arkadaşları ve bu malum şahsın lider olduğu ortamlarda aktif üye olan kişilerin LK Forum Kuralları'nın 27. maddesi kapsamında forumumuzdan uzaklaştırılma veya üyelik başvurularının reddedilmesinin nedeni; malum kişinin geçmişte zaman zaman arkadaşlarını üzerimize salıp forumumuzda kaos yaratma eylemleridir.

TÜCCAR OLMADIĞIMIZ İÇİN RAKİBİMİZ YOKTUR.

Yukarıda da belirttiğim gibi, LK Forum Kuralları'nın 27. maddesindeki ilkemizden dolayı; malum kişi ve etrafındaki bazı kişiler tarafından "Lepistes Kulübü bizleri rakip olarak görüyor, bizleri çekemiyor" diye lanse edilmeye çalışılmaktadır. Rakibimiz yoktur, eğer rakibimiz olsaydı "Akvaryum Siteleri Tanıtımları" diye bir bölümümüz olmazdı. Hiçbir siteyi kendimize rakip olarak görmediğimiz gibi, site trafiği konusuyla ilgili olarak sayısal değerleri baz almıyoruz.

Malum şahıs, kendisinin Lepistes Kulübü'ne karşı saldırgan tavırlarından dolayı yakın arkadaşlarını sitemize kabul etmememizin sorumlusu olarak bile bizleri göstermekte hiçbir sakınca görmemektedir.

Yani, LK'ya üyelik başvurusu 27. maddemiz kapsamında kabul edilmeyen veya 27. maddemiz kapsamında LK'dan uzaklaştırılan kişiler tamamen bu şahsın saldırganlığından dolayı LK'dan uzaklaştırılmışlardır. Saldırganlığından ve internet adabından çok uzak davranışlarından dolayı, o şahsın yakın arkadaşları ve sitesinin müdavimleri LK'da barındırılmamaktadır.

LK'ya her fırsatta saldıran malum şahıs, arkadaşlarının LK'da barındırılmama nedeni olarak bizlerin onu çekemediğini iddia ederek komik durumlara düşmektedir. Aslında bizleri çekemeyen kendisidir. LK'yı kendine rakip olarak gören, çok büyük bir kuyruk acısı olan, çok derin ticari kaygıları olan ("hobici" geçinip kredi kartına taksitle balık satışı yapan), LK'yı çekemeyen, LK'nın sayısal değerleriyle nedense çok yakından ilgilenen, LK'da çevirdiğimiz geyik muhabbetlerine bile karışmaya kalkışan, bize ait fotoğrafların araklanıp kendi sitesinde yayınlanmasına bile zaman zaman göz yummuş olan, kendimize ait makaleleri bile sağdan soldan kopyalayıp yapıştırdığımızı iddia eden (ama kendi sitesinde emeğe saygı kavramından çok uzak bir şekilde pek çok kaynağı belirsiz bilgi barındıran) malum şahıs, bizleri çekememekte ve kendi arkadaşlarını da zor durumlarda bırakmaktadır.

Biz eğer malum şahsı çekemeseydik, onun etrafında dolanan kişileri bir an önce ve bir şekilde forumumuza katmaya çalışırdık. Böyle bir amacımız yoktur. Edebiyle gelen, malum şahsın yakını olmayan herkese kapımız açıktır.

Dolayısıyla, 27. maddemiz kapsamında forumumuzdan uzaklaştırılan veya bu maddemizle ilgili olarak üyelik başvurusu kabul edilmeyen kişiler, bunun hesabını malum şahıstan sormalıdırlar.

27. maddemiz kapsamında sitemize kabul edilmeyen ve sitemizden uzaklaştırılan kişilerle kişisel olarak herhangi bir sorunumuz bulunmamaktadır.

FORUMUMUZUN KURALLARINI, KAYIT OLMAK İÇİN BAŞVURAN HERKES OKUYOR VE KABUL ETTİĞİNİ BEYAN EDİYOR:

http://www.lepisteskulubu.org/index.php/topic,4.0.html

Konuyla ilgili maddeler:

Alıntı sahibi: KURALLARIMIZ
21- Forum Yönetimi, her türlü ileti ve üyelik hakkında tasarruf hakkına sahiptir ve açıklama yapma zorunluluğu yoktur.

23- LK Forumun Kuralları açık ve nettir, tartışılamaz, küçümsenemez.

25- Bu kurallar laf olsun diye konmamıştır, forumdaki düzenin korunması için koyulmuş olup ayrım yapılmadan herkes için geçerlidir.

27- LK Forumları'na kayıt olmuş kişiler; başka herhangi bir ortamda LK'yı, LK Forumlarını, LK Forum Yönetimi'ni, LK Forumları'nda kayıtlı olan herhangi bir üyeyi rencide edici veya zan altında bırakan veya küçümseyen ifadeler kullanamazlar. Bu gibi durumlarda, bahsi geçen tatsız olay LK Forumları dışında herhangi bir ortamda gerçekleşmiş olsa bile, tatsızlığı yaratan üyenin LK Forumları ile ilişkisi kesilir. Başka ortamlar ve LK Forumları ilişkileri:

a) Başka ortamlarda LK Forumları hakkında ileri geri konuşanlar, burada asla barındırılmaz.

b) LK Forumlarında kayıtlı olan herhangi biri, başka bir forumun yönetiminde ise ve yönetiminde olduğu forumdan LK Forumları hakkında atılıp tutuluyor ise kendisinin bu duruma göz yumduğu kabul edilir ve bu durumda böyle biri de LK Forumlarında barındırılmaz.

c) LK Forumları'na iftira, tehdit ve hakaretlerde bulunan bir takım tiplerin liderlik ettiği ortamlarda boy gösterenler, LK Forumları'nda asla barındırılmazlar.

Alıntı sahibi: FORUM KURALLARIMIZ
30-Foruma üye olanlar ve bu forumu ziyaret edenler, bu kuralların tümünü okuyup kabul etmiş sayılırlar. LK Forum Yönetimi, yaptırımlar konusunda her türlü inisiyatife sahiptir.

Çok açık değil mi?

SORUN BİZ, MALUM KİŞİNİN ÇEKEMEMEZLİĞİDİR!

Geçenlerde, bir başka sitede (Akvanusya) malum şahsa bir özel ileti göndermiştim. İleti aynen budur:

Alıntı sahibi: Onur G. HİTİT
Hayırdır Barış, hangi dağda kurt öldü?

http://www.akvanusya.com/tatlisu-akvaryumum/3823-akvaryumumdaki-kurtlar-nedir.html

Alıntı sahibi: Barış Er;19749
Onur Bey haklı. Doğru bir saptama ile planarya demiş. Sizin yanılgınız aldığınız fotoğrafların makro çekim olmasından kaynaklı. İlker kardeşim de çok fazla yemleme yapılan akvaryumlarda görülür demiş. Haklı fakat şu ekleme ile daha doğru bir tespit olur ; çok fazla protein ağırlıklı besin kullanılan tanklarda görülürler. Çeşme suyu kullanılan ve protein ağırlıklı ve canlı yem kullanılan özellikle discus tarzı balıkların tanklarında sıkça rastlandığı da benim tespitimdir.

Genelde bana sataşırdın. Şaşırdım açıkçası. Doğrusu, hoşuma da gitti. Yani ben tamamen iyi niyetle bir şeyler de yazsam illa ki iğnelersin, bir şeyler yaparsın normalde. Birbirimizi zerre kadar sevmeyiz. Ama ne yalan söyleyeyim, bu hoşuma gitti ve teşekkür ederim.

Bu vesileyle -kesin iğneleyici cevaplar vereceksin, önyargılı olduğumu düşünmüyorum ama belki de önyargılıyımdır- sana aradaki buzları hiç olmazsa biraz eritme teklif edeyim. İkimizin çekişmelerinden arada pek çok kişi kaynıyor. İkimizin de sevip saydığı insanlar arada kalıp zarar görebiliyorlar. Açık sözlüyümdür. Yine açık sözlüyüm. Seninle hiçbir derdim olmamasına rağmen (şu Maltepe Pet muhabbeti dışında) sürekli bir gerilim içindeyiz yıllardır. Samimi olarak yazıyorum bunları. Bu önerimi kabul edersen belki her şey daha rahat olur, belki gruplaşmaların önüne bile geçeriz. Ben pası sana atıyorum; ister gole çevirirsin, ister topu dışarı atarsın, yani sen bilirsin. Ne dersin? Var mısın?

İletimde; aramızdaki geçimsizlikten dolayı başkalarının arada kaldıklarını ve eğer kendisi de isterse bu gerginliği hiç olmazsa biraz azaltabileceğimizi söylemiştim. Aslında bunu söylerken içim rahat değildi. Çünkü, şimdiye kadar tartıştığım ve büyük kavgalar yaşadığım pek çok kişi ve toplulukla aramda her zaman açık kapı bırakmama rağmen bu malum şahsın tartışmalarda küfüre kadar varan ifadeler kullanmasından dolayı onu asla muhatap almıyordum. Ancak, bu gerginlikten dolayı başkalarının arada kaldığını bildiğim için kendisine özel iletiyle bir öneride bulunmuştum. Bu özel iletimi, Akvanusya'nın lideri Murat Bey'le de paylaşmıştım, Murat Bey bu özel iletime çok sevindiğini ifade etmişti.

Ancak malum şahıs, bu iletime cevap vermedi. Yüzü olsaydı, cevap verirdi. Ama o, kendi sitesinde hakaretlere devam etmeyi tercih etti. LK'da paylaştığım elektro gitarlı fotoğrafım için "Sonra o gitarı alırım..." diye bir ifade kullanmış. Ve -çok afedersiniz, çok özür dileyerek yazıyorum- beni "itin g**üne soktuğunu" yazmış (aynen böyle yazmış).

Ve sitesindeki adamları gazlayıp LK'ya üye yapmaya çalışıyor. Dünden beri, bu adamın pek çok arkadaşı sitemize giriş yapmaya kalkıştı, hepsini engelledim. Engellemeye de devam edeceğim.

Yani kısacası, sorun bizlerde değildir. Sorun; bizleri çekemediği bal gibi ortada olup da bizim kendisini çekemediğimizi iddia eden zavallı şahıstadır. Biz eğer bu vatandaşı çekemiyor olsaydık, onun arkadaşlarını ve onun sitesinde takılan herkesi sitemize davet eder ve kafalamaya çalışırdık. Ancak, böyle bir şey söz konusu olmadığı gibi, bu adamın etrafındaki kişileri de sitemize üye olarak kesinlikle kabul etmiyoruz. Onun arkadaşı olup da sitemize kayıt olmalarına izin vermediğimiz kişilerin zor durumda kalmamaları için kendisine özel ileti yollamıştım Akvanusya'da. Ancak, kendisi bu şansı -tahmin ettiğim gibi- değerlendiremedi. Malum şahsın sitesinde takılıp da LK'ya kayıt olmaları engellenen kişiler; bizleri değil, malum şahsı yargılamalıdırlar.

NOT: Bu duyurumuz, bütün kayıtlı üyelerimizle birlikte forumdan herhangi bir nedenle uzaklaştırılmış olan herkese aynı anda otomatik olarak gönderilmiştir.

"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUS

GREENPEACE DESTEKÇİSİ

ÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI?

ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR?

YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: REDDETTİĞİMİZ ÜYELİK KAYITLARI - LÜFTEN OKUMADAN GEÇMEYİN!
« Posted on: 10 Eylül 2010, 05:28:58 »

uyari
Merhaba ziyaretçi, öncelikle sitemize hoş geldiniz. Ben Lepistes Kulübü Robot Moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. Sitemize üye olmadan da yazıları okuyabilirsiniz, ancak bazı bölümlerde ziyaretçiler kısıtlandığı için bazı bölümleri göremezsiniz. Sitemize üye olursanız fotoğraf ve videolar paylaşabilirsiniz, yazılar paylaşabilirsiniz, sorular sorabilirsiniz, sorulan sorulara cevaplar verebilirsiniz. LK, ülkemizin ilk ve en köklü lepistes kulübüdür. Taklitlerimizden sakının! İyi eğlenceler...

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: REDDETTİĞİMİZ ÜYELİK KAYITLARI - LÜFTEN OKUMADAN GEÇMEYİN! lepistes, REDDETTİĞİMİZ ÜYELİK KAYITLARI - LÜFTEN OKUMADAN GEÇMEYİN! endler, REDDETTİĞİMİZ ÜYELİK KAYITLARI - LÜFTEN OKUMADAN GEÇMEYİN! Poeciliidae, REDDETTİĞİMİZ ÜYELİK KAYITLARI - LÜFTEN OKUMADAN GEÇMEYİN! Poecilia reticulata, REDDETTİĞİMİZ ÜYELİK KAYITLARI - LÜFTEN OKUMADAN GEÇMEYİN! lepistes üretimi, REDDETTİĞİMİZ ÜYELİK KAYITLARI - LÜFTEN OKUMADAN GEÇMEYİN! lepistes yavruları, REDDETTİĞİMİZ ÜYELİK KAYITLARI - LÜFTEN OKUMADAN GEÇMEYİN! gambusya, REDDETTİĞİMİZ ÜYELİK KAYITLARI - LÜFTEN OKUMADAN GEÇMEYİN! paludaryum, REDDETTİĞİMİZ ÜYELİK KAYITLARI - LÜFTEN OKUMADAN GEÇMEYİN! akvaryum, REDDETTİĞİMİZ ÜYELİK KAYITLARI - LÜFTEN OKUMADAN GEÇMEYİN! plati, REDDETTİĞİMİZ ÜYELİK KAYITLARI - LÜFTEN OKUMADAN GEÇMEYİN! velifera
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
*
ADI-SOYADI Onur G. HİTİT
İLETİŞİM
Site
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

« Yanıtla #1 : 27 Mart 2010, 23:03:12 »

Bu şahsın sitesinden hiç çıkmıyormuşum:

http://img337.imageshack.us/img337/3520/lkdanatanguppyfunclar36.png

http://img444.imageshack.us/img444/4519/lkdanatanguppyfunclar37.png

Evet, oraya iki kez kayıt oldum. Sebebi de, bize ait bilgileri ve fotoğrafları kendilerininmiş gibi kullanmalarıydı. Düzenlediğimiz yarışmalardan birinde katılımcılarımızdan birine ait etkinlik fotoğrafını arakladılar. Bunun üzerine, hadlerini bildirdim. İkinci olay ise, bana ait bir balık fotoğrafının araklanıp orada kaynak gösterilmeden paylaşılmasıydı. Malum şahsa adam gibi anlattım, olmadı. "Fotoğrafın sana ait olduğu ne malum" diye üste çıkmaya çalıştı, halbuki fotoğraftaki balık halen akvaryumumda yüzüyor. Hakkımı her türlü arayacağımı belirttikten sonra fotoğrafı kaldırdı. Buyrun, bakın:

http://www.lepisteskulubu.org/index.php/topic,3713.msg16261.html#msg16261

Daha önce de düzenlediğimiz bir etkinlikteki fotoğrafı izin almadan ve kaynak göstermeden kullanmışlardı:

http://www.lepisteskulubu.org/index.php/topic,3452.0.html

Kendisi, LK'yı takip etmektedir. BURSAK'ın tanıtımının LK'da yapılmasından dakikalar sonra BURSAK'a girip bizlere laf sokuşturmaya kalkışması, bunun ispatıdır.

Güya, onun sitesinden bilgi almışız, onun sitesinden kopya çekmişiz:

http://img710.imageshack.us/img710/3191/lkdanatanguppyfunclar38.png

Tarihe bakın bakalım, herkes baksın, kim kimden önce ya da sonra yazmış görsün (Lepisteslerin de artık suyunu çıkardılar! «:17 Ocak 2010, 18:18:34»):

http://www.lepisteskulubu.org/index.php/topic,3739.0.html

http://img542.imageshack.us/img542/1825/tarh.png

"Din, dil, ırk" ayırmıyormuş. Biz ayırıyoruz. Bizim forumumuzda Türkçeye saygı esastır. Sırf bundan dolayı "SİYASİ" damgası yedik. Bu, istisnai bir durum değildir, %100 uygulanan bir durumdur. Hiç sorun değil. Türkçemize %100 önem göstermek (%99 değil) bizi "SİYASİ, FAŞİST, AYRIMCI" yapıyorsa; bizler tam olarak öyleyiz. Ayrıca; "biji" diye sözcükler kullanan ilginç tiplerle Facebook'ta arkadaşlık eden, profilinde Türk düşmanı "Yunanistan Komünist Partisi" propagandası yapıp "rojrojameye" diye yazıp çizen adamları ve saz arkadaşlarını da burada barındırmayız.

http://www.lepisteskulubu.org/index.php/topic,3713.msg17898.html#msg17898

Biri de ilginç bir yorumda bulunmuş:

http://img256.imageshack.us/img256/5537/lkdanatanguppyfunclar41.png

İnternette ticari kaygıları nedeniyle bir firmaya karalama kampanyası başlatıp da bizleri buna alet etmeye kalkıştıktan sonra kendisini engellemememiz üzerine o ticari kurumun ortağı olduğumuzu iddia eden, daha sonra da "BİLECİK TOPU" ve benzeri pek çok terbiyesizce hitabı yönelten, her türlü ortamda her fırsatta iftiralarını sıralayarak acizliğini gözler önüne seren malum şahsın kafa yapısını bir araştırsın bu arkadaş.

Daha önce -açıklama zorunluluğum olmamasına rağmen- defalarca açıkladım. Bu adamın arkadaşı olup da bizim tanımadığımız kişileri burada istemiyoruz.
REDDETTİĞİMİZ ÜYELİK KAYITLARI - LÜFTEN OKUMADAN GEÇMEYİN!

"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUS

GREENPEACE DESTEKÇİSİ

ÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI?

ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR?

Onur G. HİTİT
YÖNETİCİ
*
ADI-SOYADI Onur G. HİTİT
İLETİŞİM
Site
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

« Yanıtla #2 : 27 Mart 2010, 23:27:36 »

Malum forumda sürekli olarak LK'da neden istenmediklerini sorgulayan kişilerle kişisel bir derdimizin olmadığını burada dile getirmiştim.

Daha öncesinde de, saldırganlığı ve forum adabına uygunsuz davranışları sonucunda Akvaryum Portalı'ndan atılmış olan malum şahsın sağa sola saldırdığı başlıkta benim de adım geçmişti (geçmese şaşardım):

http://img709.imageshack.us/img709/876/barerabdullahzmclepiste.png

Bunun üzerine, Akvaryum Portalı'na kayıt olup cevap vermiştim:

http://img337.imageshack.us/img337/876/barerabdullahzmclepiste.png

http://img696.imageshack.us/img696/876/barerabdullahzmclepiste.png

Aslında cevap yazıp çıkacaktım. Ancak, daha önce başka kişilerin tavırlarından kaynaklanan durumlardan dolayı aramın limoni olduğu Temel Bey'le de bu vesileyle barışmış oldum.

Sözün özü, malum şahsın forumundaki kişiler aslında LK'da neden istenmediklerini bilmekteler.

KONUYLA İLGİLİ ANKETİMİZE KATILIN: http://www.lepisteskulubu.org/index.php/topic,4109.msg19065/topicseen.html#msg19065
Ancak, LK tek bir kişiden (ben) ibaret olmadığı için durumu oylamaya sundum. "FORUMA ÜYE KAYIT KABUL KONUSUNDA OYLAMA" konusunda bir anket düzenledim, bu konudaki tavrımızı bu anket belirleyecektir. Katılımın en üst seviyede olmasını rica ederim:

http://www.lepisteskulubu.org/index.php/topic,4109.msg19065/topicseen.html#msg19065

GREENPEACE DESTEKÇİSİ

Onur G. HİTİT
YÖNETİCİ
*
ADI-SOYADI Onur G. HİTİT
İLETİŞİM
Site
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

« Yanıtla #3 : 28 Mart 2010, 01:15:20 »

Forumumuza saldırıp duran malum şahsın en yakın arkadaşı da yorumlarda bulunmuş:

http://img709.imageshack.us/img709/9725/lkdanatanguppyfunclar50.png

Burayı okuduğundan adım gibi eminim. İlla ki buradan kendisine bilgi ulaşıyordur. O halde, şimdi yazdıklarım da kendisine ulaşsın.

1- Atatürk bir "BAŞBUĞ"dur. Sen, "BAŞBUĞ" sözcüğünün anlamını dahi bilmekten aciz birisin. Sen bana iftiralarını sıralamadan önce şunların hesabını bir ver:

http://img402.imageshack.us/img402/8275/alpin1.png

http://img708.imageshack.us/img708/9550/alpin2.png

http://img163.imageshack.us/img163/9342/alpin3.png

http://img704.imageshack.us/img704/129/alpin4.png

http://img66.imageshack.us/img66/2662/ufuktandoanfacebook.jpg

Din, dil, ırk ayrımı yapmazlarmış... Terörizm sempatizanlarıyla arkadaşlık edip, Atatürk'ün başbuğluğunu reddeden garip bir tipsin işte. Atatürk'e "başbuğ" dediğim için bana demediğini bırakmadın, ama profilinde DTP (terör örgütünün savunucuları) yazan ve bunun propagandasını yapan tiplerle arkadaşlık eden ve "biji" diye sloganlar atan adamlarla arkadaşlık eden birisin.

2- Senin forumun da mı varmış? İlginç... Hani şu sağdan soldan araklayıp araklayıp "forum" diye ortaya koyduğun site mi? Şunu aklından çıkarma, ben İSAK'tan atılmadım. İSAK'tan kendi isteğimle ayrıldım. Merak eden, bunu İSAK yöneticilerine sorabilir. İAC'den de atılmadım, orada da ikinizin saldırganlığınızdan usandığım için kendim ayrıldım. Hatta bundan dolayı da "BİLECİK TOPU" diye küfür yedim (ayrıca, bir ile küfredildi) ve "kafamın gözümün kırılacağına ve o haldeki fotoğraflarımın çekilip forumlarda yayınlanacağına" dair tehditler aldım ikinizden. Ama tıpanız sıkmaz buna. Sizden olsa olsa klavye delikanlısı olur. Siz kafa kırmayı bırakın, yumurta bile kıramazsınız.

3- Türkçe kullanmaktan acizsin. "Search" yaparmışım ben... Halbuki "search" (arama, araştırma) konusunda senden daha iyisi yoktur Kıvılcım Çarparyan Efendi! Sağdan soldan hazır makaleleri alıp, sözcükleri eşanlamlılarıyla değiştirip "makale" diye forumuna dolduranların kimler olduğunu bilenler biliyor.

4- Şimdi de Onur Can BAKIR'ı araya koyup onu zor durumda bırakmaya çalışıyorsunuz. Buna hiç şaşırmıyorum. Ben Onur Can BAKIR için İSAK'a posta koydum, siz kimsiniz? Ki bunu bile kafasına kakan biri asla değilim, ama siz onunla beni sidik yarışına sokmaya çalışıyorsunuz. Ya kendini çok zeki sanıyorsun, ya da Onur Can BAKIR ve beni aptal sanıyorsun. Ha, bir de ben hobici değilmişim... Benim ne olduğum ya da olmadığım ortadadır. Senin doğru dürüst bir makalen mi var (arakladıklarının dışında) da bana "hobici değil" diyorsun? Senin doğru dürüst bir akvaryum fotoğrafın mı var ki bana laf ediyorsun? Senin akvaryumlarındaki kum tanelerinin sayısı kadar fotoğrafım vardır benim internette (akvaryumun var mı, ya da akvaryumunda kum varmı, o ayrı mesele). Ben hobici değilmişim... Kredi kartıyla balık satışı yapan, sürekli (ama sürekli) satış ilanları veren arkadaşın hobici oluyor, değil mi? Ticari kaygılarından dolayı bir firmaya bizleri de alet edip karalama kampanyası düzenlemeye kalkışan, ama bu eylemi engellediği için sağda solda yapmadığı rezillik kalmayan o malum arkadaşın ve sen hobicisiniz, değil mi?

5- Abdullah ÜZÜMCÜ ile ilgili bir şeyler yazmışsın. Sen öyle değişik birisin ki, dün "ak" dediğine bugün "kara" demekte sakınca görmüyorsun. Akvanusya'dan banlanmadan önce Murat Bey'in peşinde "abi, abi" diye dolaşan, Akvanusya'daki taşkınlıklarından sonra banlanan ve Murat Bey'e sağda solda atıp tutan sen değil misin? Bir diğer nokta, bana karşı bir zamanlar ittifak yaptığın adamı satan ve "Onur selam bilgin olsun sen görme diye silinmiş muhtemelen forum efsaneleri konusunda Y.H. denen mal her 'yerden uzaklaştırıldın yanlız kartal oldun gezip duruyorsun orda burda' gibi gevşek bir mesaj yazmış,Bende dedim ki 'sen kişileri karıştırdın ama ne kadar anlaşamasakta o yanlız kartal dediğin adamı da kessek senden 3 düzine çıkar' yazdım yönetim silmiş adın geçti bilgin olsun." diye özel ileti gönderen (aynen böyle, yazım hatalarını bile düzeltmeden ekledim) sen değil misin? "Onur G. HİTİT olarak doğadan yabani lepistes toplayıp satanlar var desem ne dersin?" diye soran ve forumlarda ortalığı karıştıran sen değil misin?

6- Bana tehditler savuran sen değil misin? İzmir'de kafamı gözümü kırıp fotoğraflarımı çekip forumlara koymakla tehdit eden sen değil misin? Gerçi o sıkar biraz... Değil arkadaşın ve sen, sizin gibi yirmi tane adam bir araya gelse benim kafamı gözümü kıramazsınız. Bu arada ne hikmetse, daha birkaç gün önce savcının bana verdiği IP'nin "MANİSA" çıkması da ilginç, bunu da bir kenara not al. Birkaç gün önce savcılıktan gelen bilgi bu. Yakında sanırım seninle görüşürüz. İşte o zaman sen benim kafamı gözümü mü kırıyorsun, yoksa ben seni bilişim suçları kapsamında süründürüyor muyum, görürüz.

7- Siz ikinizin saldırganlığından dolayı burada sizin tanıdığınız ama bizim tanımadığımız kişileri kabul etmiyorum. Bununla ilgili olarak bir anket düzenleyip forumun görüşlerini almak istemiştim ki ("27 maddemiz kapsamında banlananların yasakları kaldırılsın mı, kaldırılmasın mı" anketi) sen bu anketi düzenlememden hemen sonra (birkaç saat sonra) ''kurallar gereği affedildiğinizi yazar, Barış Er ile birlik olmayın yeter'' diye bir cümle kurmuşsun. Hiç şaşırmadım, sen busun işte. Sizler, forumumuzu sürekli takip eden tiplersiniz.

Anket sonucuna göre bu uygulama devam edecek, ya da son bulacak. Ve siz ikiniz, bunu da engelleyemeyeceksiniz. Gönlüm her ne kadar sizin tayfanızın Lepistes Kulübü'ne hiçbir zaman uğramamasından yana olsa da, forum üyelerimizin görüşlerini alacağım.

Ek olarak, şunları da belirteyim:

http://aleviforum.wordpress.com/uyeler/

http://aleviforum.wordpress.com/moderatorler/

Zamanında, bu şahsın bana her forumda sataşmalaya başlamasından sonra, yukarıda linklerini verdiğim forumlara ulaşmış ve yöneticilerden bilgiler almıştım. Daha sonra gördüm ki, girdiği her forumda kaos yaratıp kenara çekilip bu kaosu izlemeyi seven acayip biriymiş.

GREENPEACE DESTEKÇİSİ

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Hayvanlar Alemi
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.332 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu
Arşiv
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 benimprojem