http://www.bursak.com/forum/index.php?topic=877.0Malum şahıs hiç boş durmamış ve hemen BURSAK'a kayıt olup oradan da LK'ya giydirmeye başlamış. Bu da şunu gösteriyor, LK'yı basbaya izliyor. Orada burada arkamızdan atıp tutmayı kendine iş edinen, ticari kaygılarından dolayı sağa sola karalama kampanyaları düzenlediği için (ve uyarılara aldırmadığı için) LK'dan uzaklaştırılan bu vatandaş, girdiği her ortamda LK'ya saldırmaktan geri kalmıyor.
Ticari kaygılarından dolayı sağa sola karalama yaptığı ve uyarılara aldırmadığı için yıllar önce Lepistes Kulübü'nden uzaklaştırılan ve kuyruk acısının büyüklüğünden dolayı çeşitli siteleri amaçlarına alet ederek Lepistes Kulübü'ne saldırı ve tacizlerde bulunan malum şahsın bu yazıyı okuduğundan eminim. Biz onu güya takip ediyormuşuz, bundan dolayı BURSAK'a kayıt olmuşuz... BURSAK'ın LK'da tanıtımının yapılmasının üzerinden bir saat bile geçmeden BURSAK'a girip bize giydirmeye başlayan, ondan sonra da kendisi oraya üye oldu diye BURSAK'a üye olduğumuzu sanan (ki gerçekleri kendisi de biliyor) bu şahsın son bombasını ibretle izleyin.
Kavgacı, iftiracı, kompleksli, kıskanç malum şahıs; madem LK'yı takip ediyorsun, bunları da iyi oku. Biz BURSAK'tan LK'daki bu başlık sayesinde haberdar olduk. İşimiz gücümüz yok, seni mi izleyeceğiz? Asıl senin işin gücün yok ki BURSAK'ın burada tanıtılmasından sonra sırf bizlere laf sokmak için orada imalarda bulunuyorsun. Sen, LK olmadan bir hiçsin. Girdiğin her ortamda LK'ya saldırmalısın ki bundan rant elde edebilesin. Sen, kendini akvarist diye tanıtmaya çalışan bir koleksiyoncusun ve tüccarsın. Nerede mangır varsa orada sen varsın. Lepistesle endler arasındaki farkı bile bilmeyen, taksonomiden haberdar olmayan, ezberlediği üç beş terimle sağda solda "uzman, üstad, profesör" edasıyla gezen, dün menfaatlerin için "AK" dediğine bugün "KARA" diyen zavallının biri olduğunu herkes biliyor. Hoş, en yakın arkadaşını bile sırf bilgisayar oyununda kendisini yendi diye polise "internet kafede küçük çocuklara oyun oynatıyor" diye ispiyonlayan birinin nasıl bir ruh hali olduğu da ortadadır, bu bilgi de çok sağlam bir kaynaktandır, her türlü ispatı da vardır. Bir kere, senin olduğun herhangi bir ortamda kavga eksik olmayacağı için mümkün olduğunca senin sıçradığın ve varlığınla kirlettiğin forum ortamlarında
-illa ki kavga çıkaracağın için, illa ki çekememezliğini yansıtıp saçma sapan imalarda bulunacağın için, illa ki açtığımız bilgilendirici başlıkları sabote edeceğin için- bulunmamaya gayret ediyoruz biz. Ak-Fo'daki yarışmada dereceye girememenin sorumlusu olarak bile LK'yı göstermiştin zamanında, kıskançlığının ve çekememezliğinin boyutu o derece vahimdir. Akvaryum Portalı'nda arkamızdan bol bol saydırdın, bunu yapmak için de Akvaryum Portalı'nı yağlayıp balladın zamanında. N'oldu? Orada da senin nasıl biri olduğunu anladılar sonunda. İSAK'tan, Onur Can BAKIR'a haksızlık yaptıkları için (ki sen Onur Can BAKIR için "dostum" diyebilen, ama ona yapılan haksızlığa gıkını bile çıkartamayan birisin) kendi isteğimle ayrılmama rağmen "Onur G. HİTİT İSAK'tan atıldı!" diye laf ettin.
Halbuki oradan kendi isteğimle ayrıldığıma inanmayanların, durumu İSAK yöneticilerine durumu sormaları yeterlidir. Geçenlerde de Akvanusya'da LK'ya laf soktun, yöneticilerin gözünü boyamış olmalısın (veya senin ne derece saldırgan biri olduğunu görüp senden ve forum adabına hiçbir şekilde uymayan saçma sapan davranışlarından çekinmiş olmalılar) ki sana ses çıkarmadılar. Kurucularından olduğun nice ortamdan dışlandın. Senin ne olduğunu herkes biliyor. Bilmeyen birkaç kişi de yakında öğrenecektir. Şu kadarını söyleyeyim, senden korkan senden daha beter olsun. Yakında tüm hakaretlerinin ve iftiralarının hesabını bir bir soracağım. Az kaldı.
Farkındayım ki senden yasal merciler önünde hesap soracağımı (hiç tahmin etmeyeceğin bazı durumlardan dolayı, yakında anlarsın) bal gibi bildiğin için saçma sapan tavırlarınla bizleri taciz etmektesin ki güya aklınca bizi delirtip haklı göstereceksin kendini. Geç bunları, senin yeni öğrendiğin işleri biz unutalı kırk sene oldu...
Daha dün, bu şahsın da BURSAK'a kayıtlı olduğunu gördüğümde (BURSAK'ın Lepistes Kulübü'nde tanıtımının yapıldığı bu başlığın açılmasının üzerinden bir saat bile geçmeden) bunu yapacağını adım gibi biliyordum. Numan şahidimdir, MSN'de görüşürken "Bak, kesin birazdan bir başlık açacak, daha sonra öyle ya da böyle Lepistes Kulübü'ne veya bana laf sokacak, ondan sonra da konuyu yapmış olduğu lepistes ithalatı muhabbetine getirecek, ondan sonra da satış ilanları vermeye başlayacak!" dedim.
Yalanım varsa Allahım olmasın, bundan daha büyük yemin etmem. Ben bunları MSN'de Numan'a dedim, hemen sonra dediğim şey %100 gerçekleşti. Durum ortadadır.
Bakalım, her şeyi zaman gösterecek. Yakında anladığın dilden de konuşacağım. Hakaretlerinin, ithamlarının, iftiralarının ve bizimle uğraşmalarının hesabını soracağım. Sana değil de ailene acıyorum.
Bunları yazdığım için Semih Bey kusuruma bakmasın.
Ama, yöneticisi olduğu kulübün ve forumun da bir takım kişilerin saçmalıklarına alet etmesine de izin vermesin. Tavsiyem budur. Ve bu şahsın BURSAK'ta "dakika bir, gol bir" mantığıyla hareket ederek bizlere laf sokuşturması konusundaki yapılması gereken uyarı işlemini Semih Bey'e bırakıyorum. LK bizlere her türlü anlamda yetmektedir. Yine de, kendi sitemize gösterdiğimiz özeni kayıt olduğumuz her türlü ortama da göstermişiz ve samimiyetine inandığımız her türlü akvaryum sitesini destekleyerek (lafın gelişi değil, çok ciddi anlamda destekleyerek) hiç kimseyi rakip olarak görmediğimizi göstermişizdir. Buradaki BURSAK tanıtımını bir anlamda davet kabul ettiğim için ve BURSAK'a destek olmak için BURSAK'a kayıt olup yazılarını paylaştım, ama LK'yı kendine rakip belleyen vatandaş
(ki bizler tüccar falan olmadığımız için hiç kimse bizim rakibimiz olamaz) anında orada bize laf sokup güya "oraya o üye olmuş da bunun üzerine biz de oraya üye olmuşuz" gibi göstermeye çalışarak her zamanki kompleksini yine icra etmektedir.
Bu konuyu BURSAK'ın yöneticilerine ve özellikle de Semih Bey'e havale ediyorum. Bu adamın BURSAK'ta da sağa sola saldırmazına ve tacizde bulunmasına izin vermeyin. Yazsın, çizsin, reklam yapsın, istediğini yazsın, paylaşımlarda bulunsun... Ama bizlere ima yaptığında yöneticiler buna forum adabı gereği müdahale etmezlerse o ayıba kendileri de ortak olmuş sayılırlar. BURSAK'a, Semih Bey'e karşı hiçbir tavrım yoktur. Ama yöneticisi olduğu ortamda LK'ya tacizlerde veya imalı laflarda bulunulmasına izin verirse bizim de tavrımız ona göre olacaktır.
Hangi foruma girsek, nerede paylaşımlarda bulunsak, bu adam illa ki bir yerlerden çıkıp sataşıyor. Eh, son gülen iyi güler.
Semih Bey, yukarıda anlattığım durumla ilgili olarak şu bağlantıyı iyi bir incelemelisiniz:
http://www.lepisteskulubu.org/index.php/topic,3713.msg18028.html#msg1802823.02.2010 - EKLEME: Maltepe Pet'i (başka herhangi bir firma da olabilirdi, hiç fark etmez) karalamasına izin vermediğimiz için buradan uzaklaştırılan ve bundan dolayı yıllardır bizimle her türlü forumda uğraşıp bizleri "TÜCCAR" ilan eden bu hobici (?) şahsa sormak gerek aslında
"Pek çok akvaryum dükkanında kredi kartı yokken, bir hobici nasıl oluyor da kredi kartı ile balık satışı yapabiliyor?" diye. Bu adamın bir yılda verdiği satış ilanı sayısı, LK müdavimlerinin çeşitli forumlarda şimdiye dek verdikleri satış ilanı sayısının toplamından bile fazladır. Buyrun, ispatı buradadır:

Saygılar,
www.bursak.com/forum