|
|
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
Konu Sayısı: 1003
Bu iletiyi değerlendir +142/-0
|
 |
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2009, 23:46:44 » |
|
Bu daha da güzel olmuş. Çok daha güzel olacağına eminim ben.
|
|
|
|
|
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUSGREENPEACE DESTEKÇİSİÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI? 卐 ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR? YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
|
|
|
|
Ömer F. ADAK
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Kasım 2009, 12:23:55 » |
|
Arka plan biraz kötü olmuş ama hiç de fena değil. Çizimlerinin devamını diliyorum. Ben de şimdi bir akvaryum çiziyorum. Daha ilk denemem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kerim C. Duymus
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2010, 15:47:01 » |
|
 Yeni çizimim. Akvaryum Çizimlerim
|
|
|
|
|
|
|
|
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
Onur G. HİTİT
BİLECİK (Bozüyük)
27 Nisan 2007, 21:18:33
Konu Sayısı: 1003
Bu iletiyi değerlendir +142/-0
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

|
 |
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2010, 15:54:03 » |
|
Güzelmiş. Biraz daha üstünde çalışmak gerek, ama hiç de fenba değil. Ellerine sağlık Kerimcan.
|
|
|
|
|
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUSGREENPEACE DESTEKÇİSİÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI? 卐 ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR? YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
|
|
|
|
|
|
Göksell
|
 |
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2010, 20:00:36 » |
|
Güzel görünüyor. Ellerine sağlık.