Servet

Konu Sayısı: 1
Bu iletiyi değerlendir +0/-0
|
 |
« Yanıtla #15 : 18 Haziran 2008, 18:16:34 » |
|
Hocam süper olmuş hele hele frontoza,discus ve en son bitkili çok güzel olmuş emeğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi, öncelikle sitemize hoş geldiniz. Ben Lepistes Kulübü Robot Moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. Sitemize üye olmadan da yazıları okuyabilirsiniz, ancak bazı bölümlerde ziyaretçiler kısıtlandığı için bazı bölümleri göremezsiniz. Sitemize üye olursanız fotoğraf ve videolar paylaşabilirsiniz, yazılar paylaşabilirsiniz, sorular sorabilirsiniz, sorulan sorulara cevaplar verebilirsiniz. LK, ülkemizin ilk ve en köklü lepistes kulübüdür. Taklitlerimizden sakının! İyi eğlenceler...
Anahtar Kelimeler: Sucul çizimlerim lepistes, Sucul çizimlerim endler, Sucul çizimlerim Poeciliidae, Sucul çizimlerim Poecilia reticulata, Sucul çizimlerim lepistes üretimi, Sucul çizimlerim lepistes yavruları, Sucul çizimlerim gambusya, Sucul çizimlerim paludaryum, Sucul çizimlerim akvaryum,
Sucul çizimlerim plati, Sucul çizimlerim velifera
|
|
|
|
|
|
moonstars
Konu Sayısı: 1
Bu iletiyi değerlendir +0/-0
|
 |
« Yanıtla #16 : 07 Temmuz 2008, 17:10:55 » |
|
Mükemmeller.
|
|
|
|
|
90x45:30 anaç tankı canlı bitkili 90x45X40 anaç tankı yapay bitkili 50x30x25 yavru tankı
OSMANLI TORUNLARIYIZ BUNUNLADA MUTLUYUZ
|
|
|
|
furk4n3535
|
 |
« Yanıtla #17 : 07 Temmuz 2008, 17:13:54 » |
|
Çok güzel olmuş hepsi Onur abi. Ressam gibi çizmişsin. Saygılar.
|
|
|
|
|
 İzmir/Torbalı Arayan Mevlasını da Bulur, Belasınıda.
|
|
|
KraL11
KraL
BÖLÜM YÖNETİMİ
Konu Sayısı: 122
Bu iletiyi değerlendir +34/-2
|
 |
« Yanıtla #18 : 15 Kasım 2009, 13:59:48 » |
|
Hepsi çok güzel. Palyaço manyak olmuş.
|
|
|
|
|
 Arkadaşlar bu gece bilişim sitemi ve haber sitemi kuruyorum!
|
|
|
violet
Nuran Özbek
ÖZEL ÜYE
Nuran Özbek
Ankara
30 Nisan 2010, 00:10:10
Konu Sayısı: 4
Bu iletiyi değerlendir +24/-0

|
 |
« Yanıtla #19 : 11 Mayıs 2010, 00:44:43 » |
|
Hepsi birbirinden güzel olmuş. Özellikle birkaç tanesinin bilgisayarla çizildiğine inanamadım. Ta ki mesajları okuyana kadar. Akvaryum ve sanat başlığı altında böyle güzellikler bulacağımı ummuyordum. Ellerinize sağlık.
|
|
|
|
|
Sular yükselince,balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir.. Çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir.. Kızılderili sözü[/font]
|
|
|
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
Onur G. HİTİT
Normalde BİLECİK, tatillerde BULGARİSTAN
27 Nisan 2007, 21:18:33
Konu Sayısı: 1042
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

|
 |
« Yanıtla #20 : 11 Mayıs 2010, 00:57:11 » |
|
Teşekkür ederim. Çizimlere bir süreliğine ara verdim. Yoğunluğum azaldıktan sonra yeniden bir şeyler çizmeye başlayacağım.
|
|
|
|
|
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUSGREENPEACE DESTEKÇİSİÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI? 卐 ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR? YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
|
|
|
|