|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi, öncelikle sitemize hoş geldiniz. Ben Lepistes Kulübü Robot Moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. Sitemize üye olmadan da yazıları okuyabilirsiniz, ancak bazı bölümlerde ziyaretçiler kısıtlandığı için bazı bölümleri göremezsiniz. Sitemize üye olursanız fotoğraf ve videolar paylaşabilirsiniz, yazılar paylaşabilirsiniz, sorular sorabilirsiniz, sorulan sorulara cevaplar verebilirsiniz. LK, ülkemizin ilk ve en köklü lepistes kulübüdür. Taklitlerimizden sakının! İyi eğlenceler...
Anahtar Kelimeler: Anne karnında lepistes yavrusu (Fotoğraf) lepistes, Anne karnında lepistes yavrusu (Fotoğraf) endler, Anne karnında lepistes yavrusu (Fotoğraf) Poeciliidae, Anne karnında lepistes yavrusu (Fotoğraf) Poecilia reticulata, Anne karnında lepistes yavrusu (Fotoğraf) lepistes üretimi, Anne karnında lepistes yavrusu (Fotoğraf) lepistes yavruları, Anne karnında lepistes yavrusu (Fotoğraf) gambusya, Anne karnında lepistes yavrusu (Fotoğraf) paludaryum, Anne karnında lepistes yavrusu (Fotoğraf) akvaryum,
Anne karnında lepistes yavrusu (Fotoğraf) plati, Anne karnında lepistes yavrusu (Fotoğraf) velifera
|
|
|
|
|
|
Suat70
Konu Sayısı: 1
Bu iletiyi değerlendir +10/-0
|
 |
« Yanıtla #31 : 09 Mayıs 2010, 16:24:50 » |
|
Maşallah abi patlayacak balık ya!  Bende de 2 erkek ve 5 dişi var.
|
|
|
|
|
|
|
|
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
Konu Sayısı: 1042
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
|
 |
« Yanıtla #32 : 09 Mayıs 2010, 16:32:34 » |
|
Eski bir fotoğraf bu. Şu anda bu fotoğraftaki balıkların torunlarının torunlarının torunlarını besliyorum. 
|
|
|
|
|
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUSGREENPEACE DESTEKÇİSİÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI? 卐 ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR? YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
|
|
|
cengizceki
cengiz ceki
bursa
04 Mayıs 2010, 13:59:30
Konu Sayısı: 0
Bu iletiyi değerlendir +0/-0

|
 |
« Yanıtla #33 : 10 Mayıs 2010, 14:49:08 » |
|
Hocam doğum olmadı . Hayvancık patl ayacak . Kulaktan dolma laflar var . İğneyle doğum yaptırılıy ormuş , doğru mudur? Bi r nevi sezeryan yani . Bilgilendirirseniz sevinirim , t eş ek kür ederim.YÖNETİM NOTU: Lepisteskulubu.org sitesinde Türkçe yazım kurallarına tamamen uyulur. Forumumuzda Türkçe yazım kurallarına uymak bir seçenek değil, bir zorunluluktur.
İletinizin aslı:
hocam doğum olmadı hayvancık patlıcak kulaktan dolma laflar var iğneyle doğum yaptırılıyımuş doğrumudur bi nevi sezeryan yani bilgilendirirseniz sevinirim tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmethan
Ahmethan
Ahmethan KARA
çankırı
10 Temmuz 2010, 16:22:59
Konu Sayısı: 7
Bu iletiyi değerlendir +0/-0

|
 |
« Yanıtla #34 : 12 Temmuz 2010, 12:49:11 » |
|
Ben bu konuda baya beceriksizim, utanarak söylüyorum, ilk deneyemimde 2 tane lepistes yaşatabildim, şimdi korkudan akvaryumumda 3 tane rafya yaptım. 
|
|
|
|
|
_-_Herkes Aynıyken Ben Farklıydım Simdi Herkes Fark PEsinde Ben Aynıyım Buda Benim Farkım_-_
|
|
|
|
doe
|
 |
« Yanıtla #35 : 30 Temmuz 2010, 19:17:35 » |
|
2. fotoğrafta resmen gözü belli oluyor. Harika!
|
|
|
|
|
 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! -------------------------- www.TurtleTurk.ComTürkiye'nin Kaplumbağa Sitesi!
|
|
|
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
Onur G. HİTİT
Normalde BİLECİK, tatillerde BULGARİSTAN
27 Nisan 2007, 21:18:33
Konu Sayısı: 1042
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

|
 |
« Yanıtla #36 : 30 Temmuz 2010, 19:18:53 » |
|
Eyvallah adaş. O gözü görünenlerin torunlarının torunlarının torunlarının torunlarının torunlarının torunlarının torunlarını besliyorum şu anda. 
|
|
|
|
|
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUSGREENPEACE DESTEKÇİSİÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI? 卐 ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR? YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
|
|
|
|