evanescense
Konu Sayısı: 0
Bu iletiyi değerlendir +0/-1
|
 |
« Yanıtla #30 : 21 Ocak 2009, 16:24:43 » |
|
Bu arada arkadaşlar bitkinin adı şans bambusuymuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi, öncelikle sitemize hoş geldiniz. Ben Lepistes Kulübü Robot Moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. Sitemize üye olmadan da yazıları okuyabilirsiniz, ancak bazı bölümlerde ziyaretçiler kısıtlandığı için bazı bölümleri göremezsiniz. Sitemize üye olursanız fotoğraf ve videolar paylaşabilirsiniz, yazılar paylaşabilirsiniz, sorular sorabilirsiniz, sorulan sorulara cevaplar verebilirsiniz. LK, ülkemizin ilk ve en köklü lepistes kulübüdür. Taklitlerimizden sakının! İyi eğlenceler...
Anahtar Kelimeler: Lepisteslerle uyumlu bitkiler (Akvaryum hacmine göre) lepistes, Lepisteslerle uyumlu bitkiler (Akvaryum hacmine göre) endler, Lepisteslerle uyumlu bitkiler (Akvaryum hacmine göre) Poeciliidae, Lepisteslerle uyumlu bitkiler (Akvaryum hacmine göre) Poecilia reticulata, Lepisteslerle uyumlu bitkiler (Akvaryum hacmine göre) lepistes üretimi, Lepisteslerle uyumlu bitkiler (Akvaryum hacmine göre) lepistes yavruları, Lepisteslerle uyumlu bitkiler (Akvaryum hacmine göre) gambusya, Lepisteslerle uyumlu bitkiler (Akvaryum hacmine göre) paludaryum, Lepisteslerle uyumlu bitkiler (Akvaryum hacmine göre) akvaryum,
Lepisteslerle uyumlu bitkiler (Akvaryum hacmine göre) plati, Lepisteslerle uyumlu bitkiler (Akvaryum hacmine göre) velifera
|
|
|
|
|
|
|
akvaryumcumurat
|
 |
« Yanıtla #31 : 21 Ocak 2009, 19:50:13 » |
|
Bambu akvaryumlarda kullanılabilir, bir sakıncası yoktur. Özünde paludaryumlara daha uygun bir bitkidir.
|
|
|
|
|
Murat Sağdıç - Burdur Kötü insan yoktur, kötü niyetli insan vardır.
|
|
|
ozkandemirel75
Özkan DEMİREL
Konu Sayısı: 9
Bu iletiyi değerlendir +1/-0
|
 |
« Yanıtla #32 : 21 Ocak 2009, 23:21:30 » |
|
Onur Bey çok teşekkürederim size.Benim akvaryumumda plastik bitkiler vardı,gerçekden merak ettiğim bir konuydu.''Su mercimeği''dediğiniz bitki sadece suyun yüzeyinde mi yaşar acaba?Yani kökü falan yok değil mi?İlgilenme sebebim de ''canlı filtre ''demişsiniz ya o yüzden...
|
|
|
|
|
Balık adam
|
|
|
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
Konu Sayısı: 1042
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
|
 |
« Yanıtla #33 : 22 Ocak 2009, 02:18:56 » |
|
Su mercimeğinin kökü vardır ama yüzeyde yaşar. 
|
|
|
|
|
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUSGREENPEACE DESTEKÇİSİÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI? 卐 ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR? YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
|
|
|
DUMAN
ÖZEL ÜYE
Ramazan DUMAN
Ankara
11 Haziran 2008, 18:26:11
Konu Sayısı: 19
Bu iletiyi değerlendir +41/-0

|
 |
« Yanıtla #34 : 22 Ocak 2009, 13:30:57 » |
|
Dikkatli bakarsanız köklerini görürsünüz.
|
|
|
|
|
Bunalımdayım Gardaş...
|
|
|
ozkandemirel75
Özkan DEMİREL
Özkan DEMİREL
pınarhisar
16 Ocak 2009, 11:14:14
Konu Sayısı: 9
Bu iletiyi değerlendir +1/-0

|
 |
« Yanıtla #35 : 22 Ocak 2009, 14:11:53 » |
|
Yok hayır demek istediğim,bitkinin suyun üzerinde olması pek hoş bir görüntü oluşturmayacaktır.Kökleri yere kadar uzanıyorsa,hani bir çiçek ya da ağaç gibi görünür,daha hoş olabilir yani.
|
|
|
|
|
Balık adam
|
|
|
sanibrayt
samet karaca
03 Nisan 2009, 20:50:44
Bu iletiyi değerlendir +0/-0

|
 |
« Yanıtla #36 : 04 Nisan 2009, 09:08:03 » |
|
Herkese iyi günler arkadaşlar. Forumda yeniyim bitkiler hakkında çok iyiyimdir, akvaryumum bir bahçeyi andırıyor, her tür bitki var. Evde ne varsa koydum; menekşe, kauçuk, lale...  Tabi bu işin şakası. Peki, yeşil yapraklı bitkiler, yani evde çiçek açmayan bitkileri de koyabilir miyiz diycektim, herkeze kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
Onur G. HİTİT
Amatör teorik araştırmacı ve doğal alan gözlemcisi (Sn. Oğuz SAĞLAM'ın bana verdiği ünvandır)
YÖNETİCİ
Onur G. HİTİT
Normalde BİLECİK, tatillerde BULGARİSTAN
27 Nisan 2007, 21:18:33
Konu Sayısı: 1042
Bu iletiyi değerlendir +155/-0
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

|
 |
« Yanıtla #37 : 04 Nisan 2009, 11:01:46 » |
|
Salon bitkilerinden bazıları "PALUDARYUM" tipi akvaryumlarda değerlendirilebilirler. Anubias gracilis: "Anubias" olduğuna bakmayın, bu bir salon bitkisidir. Anubias bitkilerinin tamamı zaten tam anlamıyla su altı bitkisi değildir, ancak su altında da yaşayabilirler. Anubias gracilis ise su altından ziyade nemli toprak seven bir türdür. Fotoğraf www.biol.uni.wroc.pl sitesinden alınmıştır.Japon şemsiyesi (Cyperus altemifolius): Fotoğraf http://3.bp.blogspot.com/ sitesinden alınmıştır.Lepisteslerle uyumlu bitkiler (Akvaryum hacmine göre) Lepisteslerle uyumlu bitkiler (Akvaryum hacmine göre)
|
|
|
|
|
"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız." KONFÜÇYUSGREENPEACE DESTEKÇİSİÜZE TENGRİ BASMASAR, ASRA YİR TELİNMESER; TÜRK BUDUNU, İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTADI? 卐 ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA; TÜRK BUDUNU, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR? YENİ ÜYELERİMİZ, LÜTFEN TIKLAYINIZ!
|
|
|
veysel demir
Veysel DEMİR
KOCAELİ
19 Ocak 2008, 22:25:08

|
 |
« Yanıtla #38 : 10 Nisan 2009, 11:41:11 » |
|
Onur Bey elinize sağlık, sayenizde tam gaz ilerliyoruz, teşekkürler.
|
|
|
|
|
Belediye otobüs şöförü KOCAELİ
|
|
|
|
onurryildiz
|
 |
« Yanıtla #39 : 26 Nisan 2009, 21:01:38 » |
|
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker balıkçık
şeker balıkçık
Ezgi Berfin Gökalp
Diyarbakır
22 Temmuz 2008, 15:29:16
Konu Sayısı: 6
Aranızdaki tek DİYARBAKIRLI...

|
 |
« Yanıtla #40 : 27 Temmuz 2009, 09:48:47 » |
|
Selam,
Benim 6-6,5 litrelik bir akvaryumum var. Sizce hangi bitki olabilir?
|
|
|
|
|
Aranızdaki tek DİYARBAKIRLI...
|
|
|
|
Ömer F. ADAK
|
 |
« Yanıtla #41 : 28 Ekim 2009, 16:33:49 » |
|
Ben su mercimeği almayı düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
ekremyetim
ekrem yetim
bursa
31 Mart 2010, 21:41:51

|
 |
« Yanıtla #42 : 08 Nisan 2010, 17:42:57 » |
|
Yapay, plastik süs ve bitkiler, yeni doğmuş lepistes yavruları için emniyetli olur mu? Teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Göksell
|
 |
« Yanıtla #43 : 08 Nisan 2010, 17:45:56 » |
|
Tabi ki. Bitkiler, balıklara saklanma yeri oluşturacaktır.
|
|
|
|
|
Göksel Duman
|
|
|
ekremyetim
ekrem yetim
bursa
31 Mart 2010, 21:41:51

|
 |
« Yanıtla #44 : 08 Nisan 2010, 17:52:04 » |
|
Teşekkür ederim.
YÖNETİM NOTU: Türkçe yazım kurallarına uyun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|